SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İZMİR’DE YOĞUN MESAİ

CHP İZMİR’DE YOĞUN MESAİ
Bu haber 17 Haziran 2023 - 20:17 'de eklendi ve 12 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP İZMİR İL ÖRGÜTÜ AHMET AKIN’I AĞIRLADI
İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: “Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın’ın katılımıyla belediye başkanları ve Milletvekillerimiz ile birlikte koordinasyon toplantısı yapıldı. İzmir’in hakkını savunmaya ve kentimize yakışan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BULUŞMA

CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Akın, daha sonra CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve Soyer, milletvekilleriyle bir toplantı yaptı.

ASLANOĞLU: “YOL HARİTAMIZI BİRLİKTE ÇİZİYORUZ”

Toplantıların ardından konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bugün sabah belediye başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yaptık. Daha sonra Milletvekillerimizle birlikte yaklaşan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı planlamak ve bir önceki genel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yol haritamızı hep birlikte yavaş yavaş belirliyoruz. Birlikte çalışarak yerel seçimde otuz ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacak şekilde çalışmalarımızı hep birlikte planlıyoruz” dedi.

Aslanoğlu, kongre süreci ile ilgili de “Kongre sürecini de tabii ki ele alıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayıp kurultay sürecine kadar İzmir’in birlik beraberlik içinde gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
KAYNAK: ANKA Haber

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA