SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İZMİR’DE ÖNEMLİ TOPLANTI

CHP İZMİR’DE ÖNEMLİ TOPLANTI
Bu haber 09 Kasım 2018 - 18:24 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL İLÇE BAŞKANLARINI TOPLADI
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanı Deniz Yücel, 30 ilçe başkanıyla toplantı yaptı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Yücel şunları ifade etti.
ADAY ADAYLARI ARASINDA KOORDİNASYONU SAĞLAYIN
“265 aday adayımız var. Bunlardan 30 tanesi aday gösterilecek. Geriye kalan 235 aday adayının seçim çalışmalarına aktif şekilde inanarak sahiplenerek bu sürece dahil olmaları için gerekli koordinasyonu yapmaları konusunda ilçe başkanlarımıza gerekli uyarıları yaptık.”
ANKARA ZİYARETLERİ FARKLI ALGILANIR
“Genel merkeze giden ilçe başkanlarımız genel başkan yardımcılarımız bu konuda bize bilgi veriyorlar. Ancak aday adaylarının belirleneceği böyle bir süreçte sıklıkla haftada bir ayda bir genel merkez ziyaretleri farklı algılanabiliniyor. Bu konuda gerekmediği takdirde elbette bir araya gelmek ilçe başkanlarının hakkıdır ama gerekmedikçe Ankara’da görüşme yapılması örgütte farklı algılanıyor. Böyle bir dönemde bu sıklıkta ziyaretlerin doğru olmadığını hatırlattım. Yöntem bile belli değilken, genel başkanın kapısını aşındırmaları çok doğru bulduğumuz bir şey değil. Öncelikle belediye başkan aday adayı olan aday adayımız öncelikle muhattabı ilçe ve il başkanlığıdır. Burada sorun yaşıyorsa genel merkeze gitmelidir. Bu konuda gerekli uyarıları yaptık. İlçe başkanlarımızda bu konuda bizimle aynı fikirde ve mutabıklar”
ADAY ADAYLARI İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ
“17 Kasım cumartesi günü aday adayları ile yemek organizasyonumuza Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Salıcı, Tuncay Özkan ve milletvekillerimiz katılacaklar. Onlarla ilgili ilçe başkanlarımız bilgi paylaştık. Her ilçe ile ilgili bilgi aldık. Bunları genel merkezimize iletiyoruz. Tüm ilçe başkanlarının aday adaylarına eşit mesafe olmaları konusunda hatırlatmada bulunduk. Partimizi başarıya taşıma konusunda tekrar bir hatırlatma yaptık”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA