SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İZMİR TARİHİ MİTİNGE HAZIRLANIYOR

CHP İZMİR TARİHİ MİTİNGE HAZIRLANIYOR
Bu haber 25 Nisan 2023 - 7:47 'de eklendi ve 13 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KILIÇDAROĞLU VE İTTİFAK LİDERLERİ 30 NİSAN’DA İZMİR’DE
Millet İttifakı 13.Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının liderleri ile birlikte, 30 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitingde İzmirlilerle buluşacak.

İZMİR MİTİNGİ FARK YARATACAK
Tüm Türkiye nefesini tutmuş 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerini beklerken, en görkemli mitinglerden birisi olması beklenen İzmir mitingi, 30 Nisan Pazar günü saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda Millet İttifakı tarafından gerçekleştirilecek.

İTTİFAK PARTİLERİNİN LİDERLERİ GÜNDOĞDU’DA
13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı mitinge, Millet İttifakı liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcıları olacak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılarak İzmirlilere seslenecekler.

İL BAŞKANI ASLANOĞLU’NDAN ÇAĞRI: “BU TARİHİ ANA TANIK OLUN”

Demokrasi şölenine dönüşmesi planlanan tarihi İzmir miting için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “İzmir Gündoğdu meydanı tarihindeki en coşkulu ve kalabalık mitinge sahne olacak. Mitinge katılacak herkes sadece bu tarihe tanıklık etmekle kalmayacak aynı zamanda tarihi de yazacak. Çok heyecanlıyız. Titizlikle yürüttüğümüz hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Coşkunun sadece karada kalmadığı, denize de yansıdığı, görsel şölenlerle dolu, İzmir’imize layık bir miting olacak. İzmir mitingi, 15 Mayıs’ta umudun, adaletin, özgürlüğün iktidarı kurulduğundaki sevincimizin akıllarda kalacak resmi olacak. İzmir’de yaşayan tüm hemşehrilerimizi, 30 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşmaya, bu tarihi ana tanık olmaya, tarih yazmaya çağırıyoruz” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA