SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İSTANBUL: “ON BİNLERLE PROTESTO ETTİ”

CHP İSTANBUL: “ON BİNLERLE PROTESTO ETTİ”
Bu haber 26 Şubat 2014 - 19:10 'de eklendi ve 515 views kez görüntülendi.

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN YOLSUZLUK MİTİNGİ
CHP’liler Taksim’deki yolsuzluk mitinginde temsili 30 milyon Avro’yu havaya atarak sıfırladılar
Aralarında CHP İstanbul il başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, belediye başkan adayları ve partililerin de bulunduğu CHP’liler Taksim’e yürüdü. Onbinlerce kişinin katıldığı eylemde sık sık yolsuzluk karşıtı sloganları atıldı. Yurttaşlar alana temsili 30 Milyon Avro getirdi. Partililer Paraları havaya atıp sıfırladı.
POLİS TAKSİM ÇIKIŞINI KAPATTI
Taksim Meydanı girişine kadar yürüyen grup burada temsili 30 milyon Avro’nun önünde toplandı. Eylem nedeniyle polis, Taksim Meydanı’nda geniş güvenlik önlemi aldı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da kalabalığın içinden yürüyerek temsili paraların önüne geldi.
İL BAŞKANI SALICI: “YOLSUZLUĞU ÖNLEYECEĞİZ DİYE İKTİDAR OLDULAR”
Salıcı temsili paranın içinden bir deste çıkarıp göstererek, “AKP yolsuzluğu önleyeceğiz diyerek iktidara geldi. Bu avrolar sayın başbakanla oğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşmalarda ortaya çıkanlar. Tüm dünya yolsuzluk tarihine geçecek niteliktedir. 30 Milyon Avro’nun ne kadar yer kapladığının tartışıldığı bir ortamda, bunu tüm yurttaşlarımıza göstermek istedik. Bütün tahliyeden sonra ortada kalan paranın miktarı şu görmüş olduğunuz boyutta bir hacme denk düşüyor” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA