SON DAKİKA

Haberertesi

CHP AVCILAR İLÇESİNDE KONGRE SÜRECİ

CHP AVCILAR İLÇESİNDE KONGRE SÜRECİ
Bu haber 27 Kasım 2015 - 20:01 'de eklendi ve 732 views kez görüntülendi.

ERHAN BOZAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı öncesinde ilçelerde yapılacak kongreler aynı zamanda il kongrelerinin ve kurultayın da sonucunu belirleyecek.
AVCILAR’DA ÖRGÜTÜN KATILIMI İLE ADAYLIK AÇIKLAMASI
Avcılar’da 6 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresine sayılı günler kala mevcut ilçe başkanı Av. Yüksel Can’ın karşına ilk aday olarak Erhan Bozan çıktı.
İlçe merkezinde düzenlenen adaylık açıklanasında ilçe başkanı Yüksel can ve yönetim kurulu üyeleri de üyelerin karşısına çıktılar.
İLÇE BAŞKANI YÜKSEL CAN: “PARTİMİZE YAKIŞAN BİR KONGRE OLACAK”
Erhan Bozan’ın adaylığını açıkladığı toplantıda konuşan ilçe başkanı Av. Yüksel Can, “Bugün, 6 Aralık’ta yapılacak ilçe konremizde başkan adayı olan Erhan Bozan arkadaşımızın adaylık açıklaması için bir aradayız.
İlçe kongresinin de delege seçimlerinde olduğu gibi partimize yakışan olgunlukla gerçekleşeceği umuduyla ilçe başkan adayımız Sayın Erhan Bozan’a başarılar diliyorum.”
dedi.
MURAT AKBAŞ: “CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK ZORUNDAYIZ”
İlk sözü alan Murat Kbaş, “Dün gece iki gazeteci sadece haber yaptıkları için tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu baskılar giderek artacak. Gerek medya üzerinde gerek se sivil toplum örgütleri üzerindeki susturma girişimleri kuşkusuz çoğalacaktır. Bizim yapmamız gereken, baskıyı çoğaltarak iktidarın alternatifi olmamızdır.” dedi.
ERDAL NAS: “ÖNEMLİ OLAN KADRO HAREKETİ”
Adı ilçe başkanlığı için geçen eski ilçe yöneticisi Erdal Nas ise “bir kongre sürecindeyiz. Kongerede kimin aday olduğundan daha çok kadroların ve yönetim biçimlerinin tartışılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.
ERHAN BOZAN: “BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ”
Avcılar ilçe başkan adayı Erhan Bozan da konuşmasında, “İlçemizde ortaya konulan geniş tabanlı uzlaşma ve ortak mutabakat sonucu aday olmaya karar verdim ve karşınızdayım. Partimizin bize ne görev vereceğine biz karar veremeyiz, ancak uyarız. Ortak akıl ile oluşturacağımız bir yönetim kurulu ile sokakta, fabrikalarda, pazarlarda hayatın her alanında olacağız. Eskiden, partimiz “Halk Partisi” olarak anılır ve ifade edilirdi. Daha sonra bu söylem fazla kullanılmadı, tabii partimizin adını farklı kullanmak gibi bir niyetimiz yok ancak CHP gerçekten Halkın Partisidir. Ve bunu yeniden kanıtlamak için günün 24 saati halkımız ile birlikte olmak için yola çıkıyoruz. Seçilirsem beni bu ilçede fazla göremeyeceksiniz. Yurttaş neredeyse biz orada olacağız.” Dedi.
GENEL BAŞKAN SORUNUMUZ YOK
Erhan Bozan, Basın mensuplarının sorusu üzerine, “Partimizde bir genel başkanlık sorunu yok. Bir irade var ve bu iradenin eksiklerini birlikte tamamlayacağız. Her kurultaydan sonra “Genel başkan tartışması” yaşamak istemiyoruz. dedi.
image

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA