SON DAKİKA

Haberertesi

ÇETİN ÇAPAN’DAN HALK İFTARI

ÇETİN ÇAPAN’DAN HALK İFTARI
Bu haber 15 Temmuz 2014 - 16:19 'de eklendi ve 743 views kez görüntülendi.

CHP’Lİ ÇAPAN HALKIN İÇİNDEN ÇIKMIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Gençlik Kolları ile Atalay Caddesi Gençliği, Yeryüzü Sofrası iftarı düzenledi. İncirtepe Mahallesi Atalay Caddesinde gerçekleşen programa 30 Mart seçimlerinde CHP’nin Esenyurt belediye başkan adayı Çetin Çapan ve Esenyurt CHP İlçe Örgütü de katıldı.
ÇETİN ÇAPAN’A YOĞUN İLGİ
İftar yemeğine her kesimden vatandaşın yoğun ilgisi görülürken, Çetin Çapan sevgi gösterileri ile karşılandı. Çapan programa katılım sağlayan bütün vatandaşlar ile tek tek ilgilendi ve iftar yemeğinin dağıtımında bizzat yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çapan, her kesimden vatandaşın derdini dinledi, çocuklar ile şakalaştı.
ÇETİN ÇAPAN: “ALLAH RAZI OLSUN”
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’in de katıldığı organizasyonda kardeşlik ve birlik mesajları verildi. Çorba kazanının başına geçerek herkese çorba servisi yapan Çetin Çapan; “Bu kardeşlik sofrasında bizimle ekmeğini paylaşan herkesten Allah razı olsun” dedi. Son zamanlarda cami kundaklanması, uyuşturucu sorunu gibi dertlerle boğuşan Esenyurtlular, Yeryüzü Sofrası iftarlarının başka mahallelerde de sürmesi gerektiğini belirtti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA