SON DAKİKA

Haberertesi

ÇETİN ÇAPAN’DAN DESTEK AÇIKLAMASI

ÇETİN ÇAPAN’DAN DESTEK AÇIKLAMASI
Bu haber 02 Temmuz 2014 - 12:35 'de eklendi ve 348 views kez görüntülendi.

U
CHP’li işadamı Çetin Çapan, basın açıklaması yaparak, ortak aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceğini açıkladı. “Partimin ve Genel Başkanımın kararlarına büyük saygı duyuyorum” diyen Çapan, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Esenyurt’ta elinden gelenin fazlasını yapacağını duyurdu.
PARTİMİN KARARINA SAYGI DUYUYORUM
CHP’ye gönül vermiş biri olarak CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararının sonuna kadar arkasında duracağını da ifade eden Çapan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, partim CHP’nin ve Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesine büyük saygı duyduğumu belirtmek isterim.”
GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ
“Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş biri olarak, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu için Esenyurt’ta elimden gelen çalışmanın fazlasını yapacağımı ilgili tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Türkiye için kritik bir viraj olduğunu düşündüğüm Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milletvekillerimizden, parti teşkilatlarından ve belediye başkanı arkadaşlarımızdan, adayımızı destekleme konusunda neden hala açık bir irade beyanı gelmemiş olduğunu merak ediyorum”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA