SON DAKİKA

Haberertesi

CEM KARA SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADI

CEM KARA SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADI
Bu haber 10 Şubat 2014 - 20:37 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

İLK AÇIKLAMASINI CHP İLÇE MERKEZİNDE YAPTI
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çatalca Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Belediye Başkanı Cem Kara çalışmalarına başladı. Başkan Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı’nda CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan ile açıklama yaptı.
CEM KARA: “İSTANBULDA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ KAZANIP, ÇATALCA’DA DA İKTİDARI SÜRDÜRECEĞİZ”
Cem Kara; “Adaylığım açıklandıktan sonra ilçemizde kucaklaşmak ve startı buradan vermek istedik. Çatalca’da bizi alacak salonlar yok. Bunu da yapmak bizim görevimizdir. Dün yok. Dünle işimiz yok. Hepimiz öğrenerek gidiyoruz. Bu partide hiç birimizin bireysel olarak koltuk hırsı yok. Bütün derdimiz geleceğimiz, çocuklarımız Çatalca’dır. Hepimiz hizmet etmek için yarıştık. Her arkadaşımız aday adaylarının yanında yer almış olabilir. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Eskiden olan yakınlıklar, komşuluk arkadaşlık gibi münasebetleri olabilir. Önemli olan partinin bütünlüğüdür. Çatalca her zaman örnek olmuştur. Çatalca her zaman dayanışma içinde olmuştur. 2009’da nasıl bireyselliği bıraktıysak, Ak Parti’den bayrağı nasıl alıp, Çatalca Belediyesi’ne CHP bayrağını diktiysek, şimdi bayrağı dalgalandıracağız. Gecemiz gündüzümüz yok. Bundan sonra işimiz hep birlikte bulunduğumuz köyde, sokakta, kasabada en yüksek oyu almaktır. Bugünden itibaren startı veriyoruz. İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız, Çatalca’da da iktidarı sürdüreceğiz.”
CEM KARA, “İNANMADIĞIM SÖZÜ SÖYLEMEM”
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sorulan oy hedefi sorusu üzerine ise, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül’e, Çatalca’da Cem Kara’ya oy vermek için sabırsızlıkla ve heyecan içerisinde bekleyen insanlarımız var. 30 Mart günü deprem gerçekleşecek, sandıklar patlayacak. İnanmadığım hiçbir şeyi söylemeyeceğimi biliyorsunuz. 25 tane meclis üyesi arkadaşımız olacak. Biz meclis üyeliğinde en üst sınır neyse onu almak için mücadele edeceğiz.” dedi.
ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE KUTLAMALARI KABUL ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantı sonrasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Başkanı Abdullah Aslan ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’na indi. Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. “Ulusumuzun kurtarıcısı ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine her zaman sahip çıkacağız. Seçim startını Atatürk’ümüzün huzurunda veriyoruz” diyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, burada vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak, gelen kutlamaları kabul etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA