SON DAKİKA

Haberertesi

ÇATALCA’DA İLK İFTAR

ÇATALCA’DA İLK İFTAR
Bu haber 29 Haziran 2014 - 13:01 'de eklendi ve 1.457 views kez görüntülendi.

ÇATALCA BELEDİYESİ’NİN İFTARINDA İLÇE PROTOKOLÜ BİRLİKTE İFTAR AÇTI
Artık bir gelenek haline gelen Ramazan ayının ilk iftarı Çatalca’da yine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçe protokolüne verildi.
BAŞKAN CEM KARA’NIN GELENEKSEL İFTAR DAVETİ
Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Onur Gündem, Çatalca Garnizon Komutanlığı adına Binbaşı Gökhan Ekşi, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, MHP Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Ünfan Kaya, ilçede görev yapan hakim ve savcılar, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri katıldı.
BELEDİYE BAŞKANI CEM KARA TEŞEKKÜR ETTİ
Oruçların açılmasının ardından iftarlarını yapan davetlilere konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Ramazan ayının ilk iftarında katılım gösteren herkese teşekkür etti.
KARA’DAN BARIŞ VE HUZUR TEMENNİSİ
Başkan Cem Kara, “Ramazan ayı manevi duyguların en üstte olduğu, paylaşımın dostluğun artığı bir ay. İstiyoruz ki Ramazan’a yakışır bir biçimde kırgınlıklar bir tarafa bırakılsın, insanlar birbirlerine saygılı bir biçimde davransınlar. Bunu ilçemiz adına değil, ülkemiz adına, Ortadoğu adına, dünya adına kardeşliği dostluğu istiyoruz. Analarımız ağlamasın, çocuklar öksüz kalmasın diyoruz”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA