SON DAKİKA

Haberertesi

ÇATALCA’DA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

ÇATALCA’DA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Bu haber 03 Mart 2014 - 11:57 'de eklendi ve 712 views kez görüntülendi.

Çatalca Belediye Meclisi Beş Yıllık Dönemi Kapattı.
Belediye başkanı Cem Kara meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

Çatalca Belediye Meclisi 2014 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. birleşimini gerçekleştirdi. Meclis toplantısında 2 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile meclisten geçerken meclis toplantısının sonunda ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından beş yıl boyunca ilçeye hizmet eden meclis üyelerine plaket verilirken, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın tarafından da Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya belediye personeli ve meclis üyeleri adına teşekkür plaketi verildi.
BAŞKAN CEM KARA MECLİS ÜYELERİNE SÜRESİZ SÖZ VERDİ
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara beş yıl boyunca uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ettiği meclis üyelerine söz verdi. Süre sınırlaması koyulmadan konuşan meclis üyeleri beş yıl boyunca uyum içerisinde ilçe menfaatleri çerçevesinde çalıştıklarını ifade ederek. Bu anlamda belediye başkanı, meclis üyeleri ve belediye personeline teşekkür ettiler.
KARA, BEŞ YILLIK ÇALIŞMA İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Son olarak söz alan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ise Çatalca Belediye Meclisinin beş yıl boyunca ilçenin geleceği için önemli projelere imza attıklarını ifade ederek, tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Cem Kara konuşmasının ardından ise Çatalca Belediye Meclisi üyelerine teşekkür plaketi verdi. Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı ve Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Akın tarafından da belediye meclis üyeleri ve belediye personeli adına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür plaketi verildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA