SON DAKİKA

Haberertesi

ÇATALCA’DA ENGELLİLER GÜNÜ

ÇATALCA’DA ENGELLİLER GÜNÜ
Bu haber 04 Aralık 2014 - 15:40 'de eklendi ve 605 views kez görüntülendi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Kayra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.
BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM DA ETKİNLİKTEYDİ
Engelli öğrenciler ve kurumun öğretmenleri tarafından gösterilerin de sunulduğu programa, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, öğrenciler ve veliler katıldı.
BAŞKAN CEM KARA: “HEPİMİZ TOPLUMUN BİR PARÇASIYIZ”
Okunan şiirler ve yapılan konuşmaların ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara, “Biraz önce Kübra bir şiir okudu ve günü özetledi. Burada analarımızın gözleri yaşardı. Şiirde sevdiklerimizi göremiyoruz, sevdiklerimizin sesini duyamıyoruz dedi. Ama baktığımızda çocuklarımız yanımızda, onlara sarılabiliyoruz. Bu bile çok anlamlı bir olaydır. Burada kimse ayıplı değildir. Hepimiz toplumun bir parçasıyız. Burada en çok sıkıntıyı aileler çekiyor. Hepiniz elleri öpülesi insanlarsınız. Devletimizle, yerel yönetimlerimizle, ailelerimizle engellilerimize sahip çıkacağız.” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA