SON DAKİKA

Haberertesi

ÇANKAYA’DA KİMSE AÇ KALMIYOR

ÇANKAYA’DA KİMSE AÇ KALMIYOR
Bu haber 03 Temmuz 2014 - 13:00 'de eklendi ve 633 views kez görüntülendi.

BELEDİYENİN YARDIMLARI MUHTARLARA TESLİM EDİLDİ
Çankaya Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladığı kolileri Çankaya’nın kırsal mahallelerindeki muhtarlara teslim etti.
İFTAR ÇADIRLARININ YANISIRA YOKSULLARA DA YARDIM
İftar çadırları kurarak Ramazan ayını karşılayan Çankaya Belediyesi, ihtiyacı olanlara yardım etmek amacıyla Bala’dan bağlanan ve daha önce de sınırlarında olan kırsal mahallelere yardım götürdü.
700 KOLİ YARDIM İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI
Yakup Abdal, Karataş, Yeşilkent, Karahasanlı, Kömürcü, Evciler, Akarlar, Tohumlar, Çavuşlu ve Yayla mahallelerini ziyaret eden belediye yetkilileri, Ramazan yardımı olarak hazırlanan 700 gıda kolisini mahalle muhtarlarına teslim ettiler.
KOLİLERDE NELER VAR?
Çankaya ilçesinde beş bölgede iftar çadırı kurarak günde 5 bin kişiye iftar veren Çankaya Belediyesi, çay, şeker, salça, yağ, bakliyat, un, gibi temel ihtiyaçlardan oluşan gıda kolilerini doğrudan vatandaşa vermek yerine mahalle muhtarlarına teslim etti.
BAŞKAN TAŞDELEN: “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİ”
Taşdelen’in “Ramazan birlik olmak, dayanışmayı artırmak ve el ele vermektir. Bu vesileyle Çankaya Belediyesi olarak ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olmayı bir gönül borcu ve belediyeciliğin gereği olarak görüyoruz. Çankaya Belediyesi sizin belediyenizdir, sizin için vardır.” mesajının yer aldığı mektup muhtarlara verildi.
YEŞİLKENT MUHTARI KABASAKAL: “BELEDİYENİN YARDIM YÖNTEMİ ÇOK DOĞRU”
Yeşilkent Mahalle Muhtarı Murat Kabasakal, “Çankaya Belediyesi’nin bu şekilde yardım yapması mahalle sakinlerimiz açısından da çok iyi oldu. Kamyonla getirilip vatandaşa doğrudan dağıtılan yardımları, bazıları ihtiyacı olduğu halde almaktan çekiniyordu. Biz muhtar olarak kimin ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İhtiyacı olanların listesini yaptık, belediyeye bildirdik. Yardımlar bu doğrultuda geldi. Çok memnun olduk” diyerek teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA