SON DAKİKA

Haberertesi

ÇAKIRÖZER KURBAN PAZARI’NDA

ÇAKIRÖZER KURBAN PAZARI’NDA
Bu haber 21 Eylül 2015 - 9:50 'de eklendi ve 435 views kez görüntülendi.

“Bayram öncesi hayvan pazarında hareket yok!”
CHP ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ UTKU ÇAKIRÖZER HAYVAN PAZARI’NDA YURTTAŞLARI DİNLEDİ
Muttalip Mahallesi’nde kurulan Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nı ziyaret eden Utku Çakırözer, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvan yetiştiricileri ve kurbanlık almaya gelen vatandaşların sorunlarını dinledi.
HAYVAN BESİCİLERİ DERT KÜPÜ
image
Çakırözer’e sorunlarını aktaran hayvan besicileri, Türkiye’de hayvancılığın bitme noktasına geldiğini, bu gidişle kendilerinin de besiciliği bırakacaklarını söylediler. Yem fiyatlarının yüksek olması, ithalat ile baş edemediklerini söyleyen üreticiler son dönemde güdülen hayvancılık politikalarını da eleştirdiler. Biz de üreticimize iktidarımızda rahat bir nefes alacaklarını söyledik.
ÇAKIRÖZER: “ÇÖZÜM CHP İKTİDARINDA”
image
Üreticilerin ve kurbanlık almak için pazara gelenlerin sorunlarını dinleyerek not alan Çakırözer, “Hayvancılıkta bilgi ve teknoloji kullanımın arttıracağımız ve girdi maliyetlerini aşağı çekerek, piyasayı üretici ve tüketici yararına iyileştireceğimiz. CHP iktidarında asgari ücret net 1.500 lira, emekliye iki bayramda birer maaş ikramiye ve üreciliren desteklenerek ithalatın önünün kesilmesi başlıca hedeflerimizdendir.
1 Kasım seçimlerinde yurttaşlarımız tercihlerini CHP’den yana kullanmaları durumunda herkes rahat bir nefes alacak”
dedi.
VATANDAŞLARIN BAYRAMI’NI KUTLADI
Pazar ziyaretimi sırasında bir besici ile kurbanlık alan bir yurttaş arasındaki pazarlığa da şahitlik eden Çakırözer ziyaret ettiği vatandaşların bayramlarını kutladı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA