SON DAKİKA

Haberertesi

BÜYÜKÇEKMECE’DE ŞAMPİYONLAR GELENEĞİ

BÜYÜKÇEKMECE’DE ŞAMPİYONLAR GELENEĞİ
Bu haber 25 Mayıs 2014 - 9:45 'de eklendi ve 543 views kez görüntülendi.

HASAN AKGÜN ŞAMPİYON FENERBAHÇE’NİN BAYRAĞINI “ŞAMPİYONLAR ANITINA” ASTI
Spor Toto Süper Lig’de her yıl şampiyon olan takımın bayrağının yer aldığı Büyükçekmece Şampiyonlar Anıtı’na, 2013-2014 sezonunun ardından Fenerbahçe’nin bayrağı çekildi.
ANIT ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği bayrak çekme törenine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Fenerbahçe Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar ve bir grup sarı-lacivertli taraftar katıldı.
AKGÜN SOMA’DA YİTİRDİĞİMİZ 301 CAN’I UNUTMADI
Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunun yapıldığı törende konuşan Başkan Akgün, Fenerbahçe’yi başarısından dolayı kutlayarak, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın yargılandığı davada en kısa sürede aklanmasını diledi.
AKGÜN: “FENERBAHÇE’NİN HAKLI GURURU”
Başkan Akgün, “Bugün Türkiye’nin spor tarihinde şanla şerefle yerini alan takımlarımızın başında gelen Fenerbahçe’nin şampiyonluk anıtına bayrağını çekmek için toplandık. Hak ederek kazanılmış bir şampiyonluk. Aziz Yıldırımı ve Fenerbahçe kulübünü gönülden kutluyorum. Bir Galatasaraylı olarak gönül isterdi ki bileğinin hakkıyla şampiyon olan Fenerbahçe’nin Avrupa Liginde de oynamasıydı” dedi.
“Şampiyonların isimleri verilecek”
Başkan Akgün, “ Büyükçekmece de yer alan statların isimleri Türk sporu adına emek vermiş, ülkemizin tanıtılmasına büyük katkı sağlamış şampiyon sporcularımızın adlarıyla taçlandırılacak” diye belirtti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA