SON DAKİKA

Haberertesi

BÜYÜKÇEKMECE’DE GELECEK İÇİN PROJELER

BÜYÜKÇEKMECE’DE GELECEK İÇİN PROJELER
Bu haber 26 Şubat 2014 - 19:01 'de eklendi ve 717 views kez görüntülendi.

Hasan Akgün: “2014’e Damgamızı vuracağız”
PROJELERİNİ GAZETECİLERE ANLATTI

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, 3’üncü bölgede yayımlanan gazetelerin temsilcileri ile buluştu. 2014 yılı için planlanan projeleri basın mensuplarına anlatan Akgün, “2014’e damgamızı vuracağız” dedi.
İLÇEYE YENİDEN KAZANDIRILAN TARİHİ ESERDE PROJE TOPLANTI
Mustafa Kemal Atatürk’n kahve içtiği yer olarak bilinen bölgede restorasyonu yapılarak gelecek nesillere miras bırakılan İskele Restoran’da gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 4 saat sürdü. 2014 yılında gerçekleştirilecek projeleri tüm ayrıntılarıyla tek tek anlatan Akgün, yerel gazete temsilcilerinden gelen soruları da yanıtladı. Büyükçekmece’de yapılan anketler ile vatandaşlardan alınan talepler doğrultusunda planlanan projelerin sunumunu yapan Akgün, “2014 yılına damgamızı vuracağız” dedi.
İŞTE PROJELER
Mimaroba’yı havadan TÜYAP’a bağlayacak Teleferik Projesi ile Büyükçekmece’ye turistlik anlamda farklı bir hava katacaklarını belirten Akgün, Çakmaklı bölgesinde yapılan termal otellerden oluşacak turizm üssünü anlattı. 5 sosyal tesisi daha Büyükçekmecelilere kazandıracağını söyleyen Akgün, halkın yeni evi olarak projelendirilen Belediye Sarayı’nın detaylarını paylaştı. Akgün, Mimaroba’da yapılacak Cumhuriyet Kültür Merkezi, Albatros’ta planlaması yapılan dev turizm alanı, Büyükçekmece’de yapılacak dev kongre merkezleri, Tepecik, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ve Pınartepe’de ücretsiz olarak hizmet verecek düğün salonlarının ayrıntılarını anlattı. Büyükçekmece’de 5 ayrı yat limanı planladıklarını sözlerine ekleyen Akgün, “Yat limanları Büyükçekmece’nin her anlamda önünü açacak projelerdir. Binlerce kişiye istihdam kaynağı olacak yat limanları, Büyükçekmece’nin ticari hayatını önemli ölçüde canlandıracak.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA