SON DAKİKA

Haberertesi

BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇEVRE ATAĞI

BÜYÜKÇEKMECE’DE ÇEVRE ATAĞI
Bu haber 29 Haziran 2014 - 14:02 'de eklendi ve 482 views kez görüntülendi.

RAMAZAN AYINA AĞAÇ DİKEREK GİRDİLER
Büyükçekmece belediye başkanı Hasan Akgün, Ramazan’a 1500 ağaç dikerek girdi
İLK GÜN 1500 AĞAÇ DİKİLDİ
Mimarsinan Sahil Yolu Çalışmaları’nı denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bababurnu mevkiine 1500 adet çam ve ılgın ağacı fidesi dikti. Başkan Akgün, sahil yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte dikilecek ağaç sayısının 100 bini bulacağını açıkladı.
100 bin ağaç dikilecek
PERSONEL DE EŞLİK ETTİ
Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Özsayın ve belediye teknik personelinden oluşan ekiple birlikte ağaç diken Başkan Akgün; “Büyükçekmece sadece İstanbul’un değil ülkemizin en yeşil ilçelerinden biridir. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz her projede öncelik yeşil alandır. Mimarsinan Sahil Yolu projesinde de, aynı anlayışla yeşil alanları daha da arttıracağız. Bugün Ramazan’ın ilk gününde ekibimle birlikte 1500 ağaç diktik. Projenin sona ermesiyle birlikte diktiğimiz ağaç sayısı 100 bini bulacak” dedi.
BAŞKAN AKGÜN: “ÇEVRE KONUSUNDA DUYARLIYIZ”
Büyükçekmece halkının çevre dostu olduğunu ve her zaman çevre için yapılan çalışmaları sahiplendiğini de belirten Başkan Akgün; açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; “Büyükçekmece Belediyesi olarak ilçemizi yarınlara taşıyabilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çocuklarımıza daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent yaratma çabasındayız. Özellikle çevreyi koruma ve yeşil alan üretme konusunda oldukça duyarlıyız, üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bu tutumumuzu bundan sonrada aynı kararlılık içinde sürdüreceğiz.” Dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA