SON DAKİKA

Haberertesi

BURHANİYE’YE BİR CEMEVİ DAHA

BURHANİYE’YE BİR CEMEVİ DAHA
Bu haber 22 Şubat 2014 - 14:51 'de eklendi ve 836 views kez görüntülendi.

İKİNCİ CEMEVİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Kültürlerin aydınlıkla buluştuğu kent olarak adlandırılan Burhaniye’de Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova bir atak daha yaparak, Cem Vakfı’na, İmko’da Cem Evi yapılmak üzere Burhaniye Belediyesi adına yer tahsis etti.
MECLİSTE KARAR ALINDI
Daha önce meclise gelerek onaylanan ve Cem Vakfı’na Cem Evi yapılması için bir yer tahsisini meclisten geçiren Burhaniye Belediyesi protokol imzaladı. Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen protokol yoğun bir ilgiyle karşılanırken, Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Burhaniye Belediyesi Meclis Üyeleri hazır bulundu.
BELEDİYE CEMEVİ İNŞAATINA DA KATKI YAPACAK
Daha Önce de Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı ile yine cem evi için Burhaniye Belediyesi adında protokol imzalayan Başkan Akova “Böylece ilçemizde bizim imzalarımız ile ilçemize iki ayrı cem evi yapılması konusunda adımları attık. Ümit ediyorum ki sonu kısa süre içerisinde gelir. Bu adımlarla ilçemizde herkesin özgürce, rahatça ibadetini yapabileceği alanlara ulaşmış olacağız. Burhaniyeliler Atatürk’ün çizdiği çağdaşlaşma yolunda ki insanlar olduğunu biliyorum. Bu anlamda da ilçemizde Cem evi yapılması konusunda Burhaniye Belediyesi olarak sıcak baktığımızı ve ikisinin birden bir an önce hayata geçmesini istediğimizi belirtmek istiyorum” dedi. Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova şahitliğinde imzaların atılmasından sonra hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Akova Cem Evi Vakfı’na inşaatın hafriyatı ve su basmanı dolgusunu da Burhaniye Belediyesi olarak biz yapacağız diye söz verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA