SON DAKİKA

Haberertesi

BURHANİYE KİTAP FUARI AÇILDI

BURHANİYE KİTAP FUARI AÇILDI
Bu haber 01 Ağustos 2019 - 20:08 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
BİRİNCİ BURHANİYE KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in 2019 yerel seçimlerinden önce verdiği sözlerin başında olan Kitap Fuarının birincisi Ören’de açıldı.
BAŞKAN DEVECİLER İLK 120 GÜNÜ ANLATTI
1.Burhaniye Kitap Fuarı coşkulu bir katılımla kapılarını edebiyatseverlere açtı. Yüzlerce insanın katılımıyla gerçekleşen açılış töreni Başkan Ali Kemal Deveciler’in açılış konuşmasıyla başladı. Burhaniye belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yaklaşık olarak 120 günlük görev süresi içerisinde öncelikli olarak yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Deveciler, görev süremizin hemen hemen başlarında İskele yat limanında yapılan yeşil alan ve parkın bitirilmesini ve adının Demokrasi Parkı olacağını söylerken, hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 2 adet kreş ile 1 hayvan çiftliğinin de kısa zaman içerisinde yapımına başlanacağını söyledi.
ÖZGÜR ÖZEL SEÇİM SÜRECİNİ ANLATTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise yaptığı konuşmada, “dünyada ilk kez bir seçimin dünya gündemine oturduğunu söyledi. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun elinden mazbatası kısa bir süre sonra alındı. Ardından yapılan 23 Haziran seçimlerinde 850 bin oy ile ikinci kez seçilen Ekrem İmamoğlu, demokrasinin Türkiye’de olduğunu ve Türk halkının demokrasiye bağlılığını ispatlamış oldu.” dedi.
ÖREN’DE OKUR YAZAR BULUŞMASI ÖNEMLİ İSİMLERİN KATILIMI İLE BAŞLADI

Açılış törenine CHP Ankara Milletvekili ve önceki dönem genel başkan yardımcısı Haluk Koç, CHP Gurup Başkanvekili Özgür Özel, Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Ahmet Akın, Fikret Şahin, eski TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve çok sayıda davetli katıldı.
YAZARLAR PANELLERDE OKUYUCULARI İLE BULUŞTU
Açılış töreni sonrasında Yaşar Seyman, İlyas Salman, eski TBMM Başkanvekili ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, ve Barbaros Şansal‘ın katıldığı panellere ilgi yoğun oldu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA