SON DAKİKA

Haberertesi

BÜLENT KERİMOĞLU MELTEM TV’DE

BÜLENT KERİMOĞLU MELTEM TV’DE
Bu haber 15 Temmuz 2014 - 15:57 'de eklendi ve 681 views kez görüntülendi.

BÜLENT KERİMOĞLU: “YÖNETİCİYİ KORUMALAR DEĞİL; AHLAKI, VİCDANI, AKIL GÜCÜ VE HALKLA KURDUĞU YAKIN İLİŞKİ KORUR!”
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ramazan ayında Meltem TV’nin canlı yayınına konuk olarak başkanlığı süresince izleyeceği politikaların temel niteliklerini anlattı.
HALKLA BİRE BİR TEMAS
Bakırköy BelediyesininBotanik Park’ta düzenlediği etkinlikler hakkında da bilgi veren Kerimoğlu, halkçı bir yönetim tarzı uyguladıklarını ve söz verdiği gibi salı günleri gerçekleştirilen Halk Günü’nde kendisinin doğrudan halkın sorunlarını ve önerilerini dinlediğini anlattı. Halka yakın bir yöneticinin korumaya ihtiyaç duymayacağını belirten Başkan Kerimoğlu, “Koruma gücümüzü, ahlakımızdan, vicdanımızdan, aklımızdan ve halkla kurduğumuz o doğru, nitelikli ve sempatik ilişkiden alıyoruz,” dedi.
DEPREM GERÇEĞİNE HAZIRLIK
Deprem kuşağında ve eski bir ilçe olan Bakırköy’de kurdukları Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Merkezi’nde yer alan mimar, mühendis, avukat, mali müşavir ve psikologlar yardımıyla halkın depreme dayanıklılık konusundaki sorunlarını çözmeye çalışacaklarını anlatan Kerimoğlu, kentsel dönüşüm için altını çizdikleri ilkeleri de şöyle sıraladı: “1-Yurttaşları yerinden etmeyeceğiz, yerinde dönüşüm yapacağız. 2-Yurttaşların cebinden para çıkmayacak. 3. Metrekareyi azaltmadan dönüşüm yapacağız ve kira yardımında bulunacağız. Bunları diğer belediye başkanları da söylüyor ama ben ek olarak diyorum ki, evin değerinin düşmemesi için katında ve konumunda değişim yapacağız.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA