SON DAKİKA

Haberertesi

BU NASIL SENDİKA?

BU NASIL SENDİKA?
Bu haber 22 Ağustos 2015 - 13:18 'de eklendi ve 394 views kez görüntülendi.

SEFALET ZAMMINA RAZI OLDULAR
İktidar yandaşı Memur-Sen, toplu sözleşme sonuçlarını “büyük kazanım” diye duyurdu.
HANGİ KAZANIM?
Kamu İşveren Heyeti ve Memur-Sen Konfederasyonu arasında yürütülen 3.Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri Memur-Sen’in elde ettiği kazanımlarla sonuçlandı. Kamu çalışanlarının 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan sosyal ve mali haklarına ilişkin tekliflerin müzakere edildiği görüşmelerde heyetler arasında mutabakat sağlanan Toplu Sözleşme İmzalandı.
MEMUR-SEN’DEN KOMİK AÇIKLAMA:
“MUTLU EDECEK KAZANIMLAR ELDE ETTİK”
İmza töreni sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 27. Temmuz’da sundukları tekliflerle, 3 Ağustos müzakerelerine başlanan 3. Dönem Toplu Sözleşme sürecini, kamu görevlilerini mutlu edecek kazanımlarla tamamladıklarını vurguladı.
SEFALET ZAMMI İÇİN “HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN” DEDİLER
İŞTE BEREKETLİ ZAM ORANLARI “2016 İÇİN 6+5, 2017 İÇİN DE 3+4”

“2016 için 6+5, 2017 için 3+4 zam oranları, enflasyonun kamu görevlilerini değil, kamu görevlilerinin enflasyonu rahat bir şekilde ezmesini sağlamıştır” diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “3. Dönem Toplu Sözleşmesi, kamu görevlilerine, ailelerine ve milletimize hayırlı ve bereketli olsun. Bu toplu sözleşmenin önemli bir başka yönü, ilk gün 3 kazanımla başlaması ve son gün “mali ve sosyal kazanım paketi” olarak sonuçlanmasıdır” şeklinde konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA