SON DAKİKA

Haberertesi

BU NASIL CHP’Lİ?

BU NASIL CHP’Lİ?
Bu haber 25 Ekim 2018 - 6:37 'de eklendi ve 864 views kez görüntülendi.

CHP, ŞEKER FABRİKALARININ SATIŞINA KARŞI ÇIKARKEN PARTİNİN BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI ŞEKER FABRİKASINI ALAN ŞİRKETİN AVUKATI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

NOT: Haberin sonunda Taşkın Özer’in konuyla ilgili yaptığı açıklamaya yer verilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi, şeker fabrikalarının satılmasına karşı Yurt genelinde “Şeker vatandır, vatan satılamaz” sloganıyla tepki göstermiş, eylemler yapmıştı.
PARTİLİLERLE BİRLİKTE “ÖZELLEŞTİRMEYE HAYIR” DİYEN İLÇE BAŞKANI!
7AD30D78-BB12-43DD-8582-77D27B4B65CD
CHP’nin Alpullu’da düzenlediği mitinge iki otobüs dolusu partiliyle birlikte giden CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Taşkın Özer özelleştirmeyi protesto etmişti.
ŞEKER FABRİKASINI SATIN ALAN ŞİRKETİN AVUKATI
Bor Şeker Fabrikası’nı satın alan ve işletmeden kısa bir süre içinde başka bir firmaya satan Doğuş Yiyecek İçecek Grubu’nun hukuk danışmanlığını CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer’in ortak olduğu YTT Hukuk Bürosu’nun yaptığı ortaya çıktı.
BELEDİYENİN ORTAĞI VE BELEDİYENİN ŞİRKETİNE DE DANIŞMANLIK YAPIYOR
CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Avukat Taşkın özer’in ticari ilişkilerindeki ilginç gelişmeler bununla da sınırlı değil. Özer, aynı zamanda belediye mülkiyetindeki arazide yükselen hasılat paylaşımlı ortak proje sahibinin ve belediye şirketinin de hukuk danışmanlığını yapıyor.
CHP GENEL MERKEZİ NE DİYECEK?
CHP’nin “Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı” Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere genel merkez yönetiminin ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Özer hakkında nasıl bir tavır alacakları merak ediliyor.

CHP BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞANI ÖZER’DEN AÇIKLAMA

HABERİ DOĞRULADI ANCAK “HABERİ YAPAN GAZETECİ ART NİYETLİ” DEDİ
CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Taşkın Özer Akşam gazetesinde yayınlanan haberle ilgili bir açıklama yaptı.
“Haberde belirtildiği gibi bir durum dahi olsa!…”
Şeker fabrikalarının özelleştirmesine CHP’nin karşı çıkmasına rağmen aynı partinin ilçe başkanı kimliğiyle şeker fabrikalarının ihalesine katılan şirketin Avukatlığını yapan Avukat Taşkın Özer Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada haberi doğruladı. Özer, açıklamasının devamında ise “Ayrıca belirtmek isterim ki; haberde belirtildiği gibi bir durum dahi olsa ortada hiç sorun yoktur.” dedi.
D545F995-E235-40BC-B16C-9C16A7B1FBE9

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA