SON DAKİKA

Haberertesi

BİR MİLLETVEKİLİ’NİN İSYANI

BİR MİLLETVEKİLİ’NİN İSYANI
Bu haber 12 Ağustos 2019 - 15:32 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
YANDAŞ MEDYA İFTİRADA SINIR TANIMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Mürsel Alban uzun süredir iktidar medyasının hedefinde olan bir isim.
“SAHTE KANSER HASTASI” DİYE MANŞET ATTILAR!
Tedavi altında olan Muğla Milletvekili Mürsel Alban, hastalığı ile ilgili spekülasyonlara sert yanıt verdi.
ÖZEL BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAK ZORUNDA KALDI

Alban, açıklamasında “Aylardır sistematik şekilde hakkımda yapılan iftiralara misliyle yanıt verdim. Gerçek belgeleri paylaştım. Hastalığımı, özelimi paylaşmak zorunda bırakanları Allah’a havale ediyorum. Basın toplantısına katılarak desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yalanla, talanla, iftirayla mücadelemiz devam edecek.” dedi.
RAPORLARI KAMUOYU İLE PAYLAŞTI

‘SGK vurgunun faturası ağır oldu’
haberlerine belgelerle yanıt verdi. Milletvekili Alban geçirdiği ameliyatları ve gördüğü tedavilerin raporlarını basına dağıttı. Alban “Benim özel kişisel belgelerimi yayınladılar. Sahte kanser hastası dediler. Bununla ilgili davalar açıldı. Yeniasır Gazetesi mahkemenin tekzip kararını daha yayınlamadı. Gazete ve muhabir hakkında suç duyurusunda bulunup maddi, manevi tazminat davası açtık” dedi. Alban “Mahkeme kararları, SGK yazıları ortada. Yalancının mumu yatsıya kadar yandı” diye ifade etti.
“HADDİNİ BİLMEZ TETİKÇLER”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban “Benim özelimle ilgili bir takım iddialar ortaya atıldı. Bu haddini bilmez tetikçilere haddini bildirmek için bu toplantıyı düzenliyorum. Bu tetikçi medya benim özelimi paylaştı ve bazı resmi kurumları da zan altında bıraktı. Bu tetikçi medya attığı başlıklarla hadsizce tarafıma iftira atmıştır. Bu tetikçi medya “sahte kanser raporu ile devleti dolandırdı” dedi. Bu tetikçi gazete ile ilgili gerekli yasal işlemleri başlattık. Bu tetikçi gazete tekzip yayınlaması gerekirken yayınlamadı. Niye bu güne kadar bekledik. Yasal süresi vardı bekledik. Ve şimdi yasal işlemlerimizi başlattık” dedi.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Alban, açıklamasının sonunda “Kötü insanlar iftiralarıyla, acı günlerde yaşadıklarımızı hatırlatıp canımızı sıksalar da işin iyi tarafı ailece bir kez daha birbirimize kenetlenme, sevgimizi büyütme fırsatı verdi. Hayatımın her zorlu döneminde yanımda olan, ellerimden tutarak beni hayata bağlayan, hastalıkta ve sağlıkta şefkatini ve sevgisini benden esirgemeyen çok değerli eşim Nuray Alban’a ve kızlarıma bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA