SON DAKİKA

Haberertesi

BİR KUAFÖR’DEN DAHA FAZLASI

BİR KUAFÖR’DEN DAHA FAZLASI
Bu haber 07 Ocak 2022 - 8:02 'de eklendi ve 197 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
BAYAN KUAFÖR SEKTÖRÜNDE YENİ BİR ÇIĞIR: “ESRA SELÇUKKAYA”
Kuaförlerde alışılagelmiş başarılı meslektaşlarının genelde erkek olarak bilinmesinden yola çıkarak sektörde yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren bir bayan kuaförü: Esra Selçukkaya…

“BAŞARISINI EĞİTİMİNE BORÇLU”
Meslekte 18. yılını dolduran Esra Selçukkaya, Avrupa ve Türkiye’de aldığı eğitimler ve yarışmalarda kazandığı birincilikler ile mesleğinde sadece makyaj ve saç stili değil, eğitmenlik, stil danışmanlığı gibi alanlarda almış olduğu eğitimlerle başarı çıtasını her geçen gün daha da ileri taşıyor.

ÜLKEMİZDE BİR İLK: “BİLGİ VE BECERİYİ PAYLAŞIYOR”

Şubeleşme yolunda da hızla ilerleyip kendi adını verdiği salonlarının yanı sıra yeni açtığı “Esra Selçukkaya Makeup Akademi’de” öğrenciler yetiştirip sertifika programlı eğitimler veriliyor.
 
Türkiye’de bir ilki barındıran Akademi de güzellik sektöründe birçok alanın eğitimleri veriliyor bunun yanı sıra gelin adaylarına ayrılmış vip bir bölüm bulunmaktadır.
 
“KİŞİYE ÖZEL HİZMET”

Tesettürlü gelinlerin hazırlıklarını da bizzat kendisi yapıyor.
Makyaj alanında da birçok ünlü isimle çalışan Esra Selçukkaya “special effect makeup” alanında oldukça iddialı çalışmalara imza atıyor. Hem saç hem makyaj tasarımları ile çok konuşulan Esra Selçukkaya tesettürlü bayanların da özellikle tercih ettiği isim oluyor.

Saç renklendirme de sezonun en gözde trendlerini uyguluyor.

Esra Selçukkaya Sarısı ismini verdiği Ombre işlemleri ile bu yıl yaptığı çıkışla adından Avrupa ve Dünya ülkelerinde bahsettirmeyi başarmış mesleğinde en iyi çıkış yapan Kadın Kuaförü seçilmiş.

Saçınıza önem veriyorsanız zaman kaybetmeden Esra Selçukkaya’dan randevu alın.

İLETİŞİM:
Mehmet Akif Mahallesi
Tavukçuyolu Cd. No. 164
Dudullu / Ümraniye / İstanbul

Telefon: 0216. 314 37 72

Facebook:
Esra Selçukkaya Kuaför ve Güzellik Salonu

Instagram :
@esraselcukkaya

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA