SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜ’NÜN SAĞLIĞI İÇİN…

BEYLİKDÜZÜ’NÜN SAĞLIĞI İÇİN…
Bu haber 15 Kasım 2014 - 19:44 'de eklendi ve 478 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BÜNYESİNDE SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU
Beylikdüzü Belediyesi, yeni bir müdürlüğü daha bünyesine kattı. Sağlık hizmetlerini ve projelerini bünyesinde toplayan Sağlık İşleri Müdürlüğü, 47 kişiden oluşan ekibiyle hasta bakım destek ve hasta nakil hizmetleri, engelli ve rehabilitasyon hizmetleri, sağlığın geliştirilmesi hizmetleri, koruyucu hizmetler, evde bakım, beslenme ve diyet konularında vatandaşlara detaylı bir hizmet sunacak.
UZMAN PERSONEL 24 SAAT HİZMET VERECEK
Sağlık politikaları ile projelerini sistemleştirme ve hizmetlerin sunumunda standart bir kalite yönetimi sağlamak amacıyla yeni faaliyete geçen Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü; 2 hekim, 7 hemşire, 4 evde bakım teknikeri, 2 diyetisyen, 2 laborant ve 2 hasta nakil aracı ile hizmete hazır durumda.
BİR TELEFON KADAR YAKIN
Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde ayrıca 0212 855 65 75 NO’lu “Alo Sağlık Hattı” kurularak, vatandaşlara sağlık hizmetleri konusunda danışma desteği de verilecek. Müdürlükte acil hizmeti verilmiyor ve poliklinik muayenesi yapılmıyor; ancak müdürlük 7/24 hasta nakil hizmetleri sağlıyor. Aralık ayında açılışı gerçekleşecek Müdürlüğün yeni yeri ise Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı Alanı’nda bulunuyor.
“Herkese Eşit Mesafede Sağlık Hizmeti”
Sağlık sistemini belirli bir düzene koyacaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçede yeni kurulan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün başarılı hizmetler sunacağını belirtti ve “Herkese eşit mesafede doğru, güvenli, kaliteli ve sürekli hizmet vermek amacını taşıyoruz” dedi. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Fatma Hoşgöz ise Beylikdüzü’nün sağlığının korunması ve vatandaşları bilgilendirme noktasında gereken her adımı atacaklarını söyledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA