SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNE YENİ LOGO

BEYLİKDÜZÜNE YENİ LOGO
Bu haber 02 Ekim 2014 - 14:35 'de eklendi ve 423 views kez görüntülendi.

İLÇENİN YENİ LOGOSUNU HALK SEÇTİ
Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında meclis üyelerinin katılımı ile Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Gündem Maddelerinin ve Komisyon Raporlarının sunulduğu mecliste Beylikdüzü Belediyesi, kurumsal kimliğinin yenilenmesi amacıyla halkın katılımı sonucu en fazla oy oranını alan “Kırlangıç” logosunu meclise ve kamuoyuna tanıttı.
YENİ LOGO BELEDİYE MECLİSİNDE TANITILDI
Sunulan önergelerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 1,2 ve 3. Maddelerin Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevki oy birliği ile kabul edilirken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan yeni seçilecek belediye logosunun Kültür ve Turizm Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, www.beylikduzugelecegineyuruyor.com sitesinde halkın oylamasına sundukları 6 farklı logodan bahsederek, vatandaşlardan en fazla oy alan “Kırlangıç” logosunun tanıtımını ve sunumunu belediye meclisi için gerçekleştirdi.
Başkan İmamoğlu: “Kırlangıç Beylikdüzü’nü Temsil Ediyor”
Vatandaşı işin içine kattıklarını belirten Başkan İmamoğlu, web sitesinde logo seçimi ile ilgili 12 bine yakın oy kullanıldığını, sosyal medyada ise 500 bine yakın görüntüleme ve erişime ulaşıldığını söyledi. İmamoğlu, halkın takdirinin Kırlangıç logosunu olduğunu dile getirerek, “Kırlangıç; azimli, becerikli, çalışkan, yuva yapmakta ve uçmakta usta, sıradışı bir kuş. Renkli ve güzel. İletişim ustası. Dolayısıyla kırlangıç Beylikdüzü’nü temsil ediyor. Kırlangıç Beylikdüzü’nün rengi ve sürdürülebilirliğini anlatan en güçlü ifadesidir” şeklinde konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA