SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ BİR TESİS DAHA

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ BİR TESİS DAHA
Bu haber 16 Temmuz 2015 - 10:44 'de eklendi ve 374 views kez görüntülendi.

YAŞAM VADİSİ’NDE YAPIMI TAMAMLANAN YAŞAM CAFE AÇILDI
Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Cafe, Yaşam Vadisi 1. Etap’ta hizmete açıldı.
BAŞKAN İMAMOĞLU HALKIN HİZMETİNE SUNDU
Yeşillikler içinde göz alıcı çim peyzajı ve çevre düzenlemesi ile vatandaşlara keyifli bir ortam sunan Yaşam Cafe’nin açılışını yapan Başkan İmamoğlu, “Vadimizin en güzel noktalarından birinde kurulan cafe, pırıl pırıl bir mekan oldu. Burada kaliteyi, ekonomik uygunluğu, hijyenik ortamı ve memnuniyeti Beylikdüzü halkı ile buluşturacağız. Beylikdüzü, İstanbul’da konuşulan bir ilçe olacak ” dedi.
YEŞİL VADİ, İLÇENİN YAŞAM ALANI OLACAK
image
İlçenin marka değerini arttıracak çok etaplı proje Yaşam Vadisi günden güne güzelleşiyor. Birçok bitki türü ile sosyal donatıların var olacağı Beylikdüzü’nü kocaman bir park haline dönüştürecek vadinin artık yepyeni bir keyif durağı var. Yaşam Vadisi 1. Etaba kazandırılan Yaşam Cafe, Beylikdüzü Belediyesi’nin iştiraklerinden BEYAŞ işletmesinde hizmete girdi. Açılış konuşmasını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yaşam Vadisi projesi ile tüm Beylikdüzü’nü kapsayan ve tüm yol bağlantılarının, bisiklet ve yaya ulaşımının bu projeye entegre edileceği oluşumun çalışmalarını hızla sürdürdüklerini, 1. Etapta da sona yaklaşıldığını belirtti.
İMAMOĞLU’NDAN YENİ PROJE MÜJDESİ
İmamoğlu, hizmete açılan Yaşam Cafe’nin Beylikdüzü halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bu cafenin gerek peyzajı gerek havasıyla vatandaşların huzur içinde zaman geçirebilecekleri, kitap okuyup, çaylarını kahvelerini içebilecekleri bir mekan haline geleceğini söyledi. Çimlerin üzerine konulan armut minderlerin renkli bir görüntü oluşturduğunu ve vadinin uygun bölümünde sanatçı atölyeleri yapılacağını ifade eden İmamoğlu, “Genç yaşlı herkesi görsel bir estetikle, sanatla buluşturacağız” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA