SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE SATRANÇ TURNUVASI

BEYLİKDÜZÜNDE SATRANÇ TURNUVASI
Bu haber 18 Kasım 2014 - 13:25 'de eklendi ve 955 views kez görüntülendi.

BU TURNUVANIN OYUNCULARI ÇOCUKLARDI
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Beylikdüzü’nde ikamet eden ve İlçe okullarında öğrenim gören çocuklar için düzenlediği Satranç Turnuvası’nın finali Belediye Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla yapıldı. 8, 10 ve 12 yaş altı kız ve erkek altı kategoride yarışan çocuklar, turnuvanın heyecanını yükseltti, dereceye girenler ise ödülleri almaya hak kazandı.
8-12 YAŞ ARASI 370 ÇOCUK YARIŞTI
Beylikdüzü’nde çocuklar hem yeteneklerini hem de zekalarını konuşturdular. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Satranç Turnuvası, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Ödüllü turnuvanın ilk gününde kıyasıya yarışan çocuklar, satrançtaki hünerlerini tam 12 hakemin yer aldığı yarışmada sergiledi. Turnuvada 8, 10 ve 12 yaş altı kız ve erkek olmak üzere altı kategoride tam 370 çocuk yarıştı. Tüm katılımcılar iki gün boyunca 7 karşılaşma yaptı.
BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU ÖDÜLLENDİRDİ
image
Beylikdüzü Belediyesi Satranç Turnuvası’nın finalinde çocuklarla buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarışmaya katılan herkesi kutlayarak sahneye davet etti. Başkan İmamoğlu, turnuvanın heyecanını hep birlikte yaşadıklarını, satrancın çok önemli bir spor olduğunu vurgulayarak, öncelikle çocuklar kadar aileleri de tebrik ettiğini söyledi. Sahnede İmamoğlu’nun yakın ilgisiyle karşılaşan çocuklar madalyalarını da teslim aldı.
ÇOCUKLARI SEVİNDİREN ÖDÜLLER
Turnuva birincilerine tablet bilgisayar, ikincilerine fotoğraf makinası, üçüncülerine MP3 Çalar hediye edildi. Ayrıca kategorilerde ilk üçe giren başarılı yarışmacılara kupa ve madalyaları da verildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA