SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE RAMAZAN

BEYLİKDÜZÜNDE RAMAZAN
Bu haber 29 Haziran 2014 - 9:55 'de eklendi ve 480 views kez görüntülendi.

İLÇE RAMAZAN’I YAŞAYACAK, RAMAZAN’DA PAYLAŞACAK
Beylikdüzü Belediyesi; tam bir ay boyunca Ramazan ruhunu ilçede vatandaşlarla birlikte paylaşmak maksadıyla başarılı oyuncuların rol aldığı tiyatro oyunlarından orta oyunu gösterilerine, sevilen sanatçıların vereceği konserlerden çeşitli ramazan eğlencelerine ve açık hava sinemasına varan program çeşitliliği ile halkın karşısına çıkacak.
BEYLİKDÜZÜNÜN ÜÇ NOKTASINDA BİR AY BOYUNCA ŞÖLEN
Beylikdüzü, Ramazan ayını birbirinden farklı etkinliklerle geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği Ramazan ayına özel etkinlikler, vatandaşlara keyifle geçen bir otuz gün yaşatacak. Ramazan hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu Beylikdüzü’nde; Barış, Yakuplu ve Gürpınar Mahalleleri etkinlik alanlarına dönüştürülecek. “Beylikdüzü’nde Ramazan’ı Yaşayalım, Ramazan’da Paylaşalım” sloganı ile etkinlik içeriğini oluşturan Beylikdüzü Belediyesi, fiziki yapı olarak müsait olan mahallelerdeki belirlenen noktaları Ramazan alanı olarak hazırlayarak, ilçe sakinlerinin huzur ve keyif içinde yaşayacağı bir ramazan ruhu yansıtacak.
BAŞKAN İMAMOĞLU: “Paylaşarak Yaşayacağız”
Tüm vatandaşları Ramazan etkinliklerine davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu özel ayı hep birlikte paylaşarak ve iç huzurumuzu artırarak geçireceğiz. Ramazanın ruhunu mahallelere taşıyoruz. Birbirinden farklı gösteri ve oyunlarla karşınızda olacağız. Ayrıca Ramazan’ın gerçek anlamına hizmet ederek 30 gün boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iftar vaktinde sıcak yemek dağıtımı ve kumanya yardımı yapacağız. Halkımızı hanelerimizde ziyaret edip, onlarla birlikte iftar yapacağız” diye konuştu.
Beylikdüzü’nde Yazlık Sinema Keyfi…
Yeşilçam geceleri, Beylikdüzü’ne apayrı bir hava katacak. Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı otopark alanında kurulacak açık hava sinemasında Kemal Sunal, Emel Sayın, Kadir İnanır ve Türkan Şoray gibi sanatçıların başrol aldığı sevilen nostaljik filmler gösterimde olacak. Çocukları da unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, Kırmızı Başlıklı Kız, Çizmedi Kedi, Arı Maya, Keloğlan ve Nasreddin Hoca gibi sevilen kahramanların tiyatro oyunlarını sahneye taşıyacak.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA