SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE BÜYÜK İFTAR

BEYLİKDÜZÜNDE BÜYÜK İFTAR
Bu haber 14 Temmuz 2015 - 14:17 'de eklendi ve 449 views kez görüntülendi.

KADİR GECESİNDE 10 BİN VATANDAŞ AYNI SOFRADA İFTAR YAPTI
Beylikdüzünde düzenlenen en kalabalık iftar programı havadan böyle görüntülendi…
Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayın:
image
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Hayırlı İftar Sofrası programı ile 10 bin vatandaş, bin geceden daha hayırlı Kadir Gecesi’nde bir araya geldi. Ezanın okunması ile binlerce kişi ellerini yaradan açıp iftar yaptı.
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI DA KATILDI
İftar programına CHP İstanbul il başkanı Murat Karayalçın, Beylikdüzü ilçe başkanı Yaşar genç ve ilçe protokolü katıldı.
BAŞKAN İMAMOĞLU: “BİR YEREL YÖNETİCİ İÇİN GURUR VEREN BİR TABLO”
image
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar alanını gezerek vatandaşlara mehaba dedi. Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan İmamoğlu, “Şu manzarada iyi olmamak mümküm değil. Bir yöneticinin bu kadar geniş bir sofrada 10 bini aşkın vatandaşı ile aynı çorbayı, aynı suyu içiyor olması çok huzurlu bir an. Kadir Gecesi’nin bu ulvi akşamında bunu yaşıyor olmak ise çok özel. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi kutlu olsun” diye konuştu.
BARIŞ VE HUZUR DİLEKLERİYLE VATANDAŞLARIN BAYRAMI’NI KUTLADI
İmamoğlu ayrıca barış mesajları vererek, Türkiye’nin barış, kardeşlik ve huzur ortamının korunduğu bir ülke olmasını temenni ettiklerini belirterek Kadir Gecesi’nin derinliğinde bu güzel dilekleri tüm Dünya’ya yaydığını belirtti ve Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ifadesini hatırlattı. Bayram mesajlarını da veren İmamoğlu, “Bayram şeker tadında muhabbetle geçsin. Tüm gençlere sesleniyorum. Büyüklerimizi unutmayalım. Ülkemize hayırlı bayramlar diliyorum. İyi dileklerle şehirde sevgiyi büyüten Beylikdüzü’nde barışı ve özgürlüğü daim kılan bir şehircilik mantığını ortaya koyan bir kentte hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA