SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE BİR İLK

BEYLİKDÜZÜNDE BİR İLK
Bu haber 05 Ekim 2014 - 22:16 'de eklendi ve 624 views kez görüntülendi.

EN TEMİZ KURBAN ÇADIRINI SEÇİP ÖDÜL VERDİLER
Beylikdüzü Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla kurulan Kurbanlık Satış ve Kesim Merkezi’nin en temiz kurban çadırlarını seçmek amacıyla “Hijyenik Çadır, Sağlıklı Kurban” adlı bir yarışma düzenledi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve veteriner hekim tarafından oluşturulan komisyonca belirlenen en temiz 4 kurban çadırı sahibine ödüllerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.
ÖRNEK OLACAK UYGULAMA
Kurban Bayramı nedeniyle Beylikdüzü Belediyesi Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı incelemelerine devam eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, alandaki kurban çadırlarının hijyenik bir ortamda hizmet sunması için ortaya ödül koydu. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve veteriner hekimden oluşan komisyon tarafından alanda bulunan 125 çadır bir bir gezildi ve belirlenen en temiz dört kurban çadırı düzenlenen “Hijyenik Çadır, Sağlıklı Kurban Ödül Töreni”nde ödüllendirildi.
“Titizliği ve Hijyeni En Ön Plana Aldık”
Beylikdüzü Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yarışmanın sonuçları, Hijneyik Çadır, Sağlıklı Kurban Ödül Töreni’nde açıklandı. Belediye Başkanı İmamoğlu, kurbanlık alanda bu sene temizlik, titizlik, sağlık ve düzen unsurlarını en ön plana aldıklarını ifade ederek, yaşam noktalarımızın her tarafında düzen ve hijyeni muhafaza etmeye çalışacaklarını belirtti. Kurban Satış ve Kesim Merkezi’ni kendinin de gezdiğini söyleyen İmamoğlu, “Herkes temizlikte ve titizlikte birbiri ile yarışıyor. Biz, Kurbanı inancımıza göre tam usulüyle yaşamak istiyoruz. Herkes Kurban merkezimizi sevsin istiyoruz. Alanda kurulan tuvalet, duş, dinlenme bölümü, mescit, büfe ve kesim alanlarının hijeninin en iyi şekilde sağlanması için her şeyi planladık. Tüm detayları düşünmeye çalıştık” diye konuştu.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Başkan İmamoğlu’nun konuşmasının ardından en temiz 4 çadır sahibi ödülüne kavuştu. Çeyrek altın olan Jüri Özel ödülü, 117 NO’lu çadır sahibi Fatih Bozbey’e gitti. 3. en temiz çadır ödülünün sahibi ise 3 NO’lu çadırı ile Abdül Selam Ağyürek olurken, 2.‘lik ödülünü 35 NO’lu çadırı ile Hayati Sönmez aldı ve yarım altının sahibi oldu. 125 çadır arasından 41 NO’lu çadırı ile 1.’lik ödülünü alan Osman Gökçe ise tam altın kazandı.
Birincilik ödülünü almaya hak kazanan Osman Gökçe, “Vatandaşa öncelikle temiz bir ortam sunuyoruz. Onlara güler yüzümüzü eksik etmiyoruz ve çadırımızın hijyen koşullarına dikkat ediyoruz. Vatandaşın memnuniyetini önemsiyoruz. Umarım herkes hayırlı kazançlar elde eder” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA