SON DAKİKA

Haberertesi

BANDIRMA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

BANDIRMA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
Bu haber 06 Nisan 2019 - 8:23 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

BAŞKAN TOLGA TOSUN GÖREVİNE BAŞLADI
Bandırma Belediye Başkanı seçilen CHP’li Av. Tolga Tosun ve Meclis Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatalarını teslim aldılar.
“ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYUP SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR”

Millet İttifakı’nın CHP’li adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde Bandırma Belediye Başkanı seçilen Av. Tolga Tosun meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Atatürk anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulundular.
“ÖNCEKİ BAŞKAN VE BELEDİYE PERSONELİ KARŞILADI”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşliğinde yürüyerek Bandırma Belediyesi Hizmet Binasına geldiler. Belediye önünde Bandırma Belediye Başkanı Tosun’u 2014 – 2019 dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye çalışanları ve daire amirleri karşıladı.
“DURSUN MİRZA HESAP VERDİ VE BAŞARI DİLEDİ”
Başkanlık makamında konuşan Dursun Mirza: “Belediye Başkanlığı gecesi gündüzü, cumartesi pazarı olmayan zor bir görevdir. Tolga Tosun artık hepimizin başkanıdır. Bugün tüm şeffaflığıyla bütçemizi, gelir ve giderlerimizi, alacaklarımızı, borçlarımızı basının önünde açıklayarak dosya halinde Tolga başkanımıza teslim ettik. Belediye Başkanlığı görevimi alnımızın akıyla devrediyorum. Bundan sonraki süreçte de Tolga kardeşimizin yanında yer almaya Bandırmanın gelişmesi için mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.
“BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”

Dursun Mirza’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Tolga Tosun, ”Dursun Başkanımıza Bandırmaya verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Teslim aldığımız bayrağı en iyi şekilde yukarıya taşıyıp ileriye götüreceğiz. Halkımızla iç içe kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Başkanımız Dursun Mirza açık şeffaf bir şekilde bize Başkanlık görevini devrediyor. Tabi ki bizde bundan sonra Belediyemizin rutin hizmetlerini eksiksiz yerine getirerek, insanların yaşamını kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Başkanımız Dursun Mirza’dan aldığımız bayrağı daha yukarı taşıyacağımızın sözünü buradan veriyorum” dedi.
ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ RİCASI
Belediyeye ziyarete gelecek olan kurum, kuruluş ve kişilerden de bir istekte bulunan Belediye Başkanı Tolga Tosun: “Başkan olduğumuz için hayırlı olsun ziyaretine gelen birçok çiçek olacak. Ben bu çiçekler yerine Bandırmadaki Yardım Sevenler Derneği, İyi ki Varsın Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme ve Atatürkçü Düşünce Derneğine bağış yapmalarını rica ediyorum.” dedi.
İLK TALİMATINİ VERDİ
Belediye Başkanı Tolga Tosun Başkanlık makamındaki koltuğuna oturur oturmaz gelenek olduğu üzere ilk talimat olarak Kreş yapılması ile ilgili çalışmaların başlaması talimatını verdi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA