SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

BAKIRKÖY’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Bu haber 29 Haziran 2014 - 10:01 'de eklendi ve 914 views kez görüntülendi.

BOTANİK PARK’TA RAMAZAN KONSERLERİ
Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Belediyesi Botanik Park’ta düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında aralarında Şevval Sam, Aylin Aslım, Haluk Levent, Yeni Türkü, Coşkun Sabah gibi pek çok ünlü sanatçı konser verecek.
HER GÜN BİR ETKİNLİK
Ramazan ayı boyunca Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda 21.00-21.30 saatleri arasında Aşuk ile Maşuk, Karagöz-Hacivat, Meddah, Kavuklu-Pişekar, orta oyunu, sihirbaz şov, fasıl, tiyatro, tasavvuf musikisi, İbiş yer alacak.
SANATÇILAR GEÇİDİ
21.30-22.30 saatleri arasında da İskender Doğan, Muzaffer Uludağ, Belkıs Akkale yönetiminde Bakırköy Belediyesi Halk Müziği Korosu, Ferahmak, Bülent Kılıçaslan ve Grubu, Grup Mavi Ay, Bakırköy Konservatuarı-Solist Faruk Salgar-Solistler Geçidi, Kirli Sakal, Kerim-Selim Altınok yönetiminde Engelsiz Orkestra, Nusret Yılmaz, Bakırköy Belediyesi Trio Grubu, Teona, Zeynel Özbakır ve Grubu, Bakırköy Evrensel Müzik Topluluğu-Yılmaz Köksal Dans Grubu, Tuğçe Pala, Mutlu Yuluğ ve Seyyah, Eczacılar Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, İhsan Güvenç ve Mehsen Özşimşir, Mehmet Haraç Ömer Faruk Tekbilek konserleri yer alacak. Saat 22.30’da da aralarında Şevval Sam, Aylin Aslım, Haluk Levent, Yeni Türkü, Coşkun Sabah gibi pek çok ünlü sanatçı konser verecek. Ayrıca Hüseyin Uğurlu, Leyl-ü Nehar Grubu, İlkay Akkaya, Nesrin Güneş, Nilüfer Sarıtaş, Mustafa Özaslan, Ebru Pala, Deniz Toprak, Ali Özel de sahneye çıkacak diğer sanatçılar.
BAŞKAN KERİMOĞLU İSTANBULLULARI DAVET ETTİ
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Botanik Parkın huzur veren, ılık akşamlarında bütün Bakırköylüleri ,İstanbulluları etkinlikleri izlemeye davet etti. Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Ramazan Etkinlikleri alanında çocuklar için de çocuk oyun alanları oluşturduklarını ve çocuklara yönelik yüz boyama, balon şov gibi etkinlikler de gerçekleştireceklerini belirtti.
İŞTE BİR AYLIK PROGRAM
28 Haziran(Cumartesi)-Zuhuratbaba Top Sahası, 29 Haziran/Pazar) -Abdullah Cömert Parkı, 30 Haziran (Pazartesi)-Yenimahalle Camii, 2 Temmuz(Çarşamba)-Ataköy 5. Kısım Attila İlhan Parkı, 3 Temmuz(Perşembe)-Yeşilköy Sahil Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi, 4 Temmuz(Cuma)-Şenlikköy Muhtarlık Önü, 7 Temmuz(Pazartesi)-Zuhuratbaba Mah. Muhtarlık Karşısı, 8 Temmuz(Salı)-Kartaltepe Millet Parkı, 9 Temmuz(Çarşamba)-Osmaniye Salı Pazarı, 10 Temmuz(Perşembe)- Zuhuratbaba Karabal Cad. Hastane Yanı, 11 Temmuz(Cuma)- Basınköy Camii Avlusu, 14 Temmuz(Pazartesi)-Yeşilköy Yaşamevi Bahçesi, 16 Temmuz(Çarşamba)-Zuhuratbaba Top Sahası, 17 Temmuz(Perşembe)-Osmaniye Salı Pazarı, 18 Temmuz(Cuma)-Yenimahalle Pazar Sokağı, 21 Temmuz(Pazartesi)- Yeşilyurt Camii Yanı, 23 Temmuz(Çarşamba)-Cevizlik İzzet Molla Sokak, 24 Temmuz(Perşembe)-Zuhuratbaba Karabal Caddesi Hastane Yanı, 25 Temmuz(Cuma)-Ataköy Kavaklı Park, 26 Temmuz(Cumartesi)-Şenlikköy Muhtarlık Arkası Sokak, 27 Temmuz (Pazar)-Kartaltepe Millet Parkı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA