SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE NOSTALJİ

BAKIRKÖY’DE NOSTALJİ
Bu haber 06 Eylül 2015 - 16:25 'de eklendi ve 818 views kez görüntülendi.

VOSVOS FESTİVALİ BAKIRKÖYLÜLERİ ESKİLERE GÖTÜRDÜ
Bir dönemin simgesi olan Wolksvagen (Kaplumbağa) arabaları Bakırköy’de gösteri yaptı.
BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU NOSTALJİK LİMUZİN İLE TUR ATTI
image
Bakırköy Belediyesi ve Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali”, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun Bakırköy Belediye Başkanlığı önünden Fildamı Gösteri Merkezi’ne kadar , Türkiye’deki tek Vosvos Limuzinle attığı Bakırköy Turuyla başladı.
BAŞKAN KERİMOĞLU: “BENİM DE İLK ARABAM VOSVOS TU”
image
Şenlikte yaptığı konuşmasında kendisinin de ilk arabasının Vosvos olduğunu belirten Başkan Kerimoğlu şunları söyledi: ”Çevreci ve az yakıt harcamasından dolayı benim de asistan maaşıyla aldığım ilk arabam Vosvos’tu. Türkiye’nin dört bir yanından Vosvos severleri yaklaşık 1000 yıllık tarihi olan Fildamı’nda ağırlamaktan ben de bir Vosvos sever olarak çok mutluyum. Şenliğin teması; barış, kardeşlik, çevre ve doğadır. Geçen hafta Hopa’da yaşanan sel felaketi doğa ve çevreyi daha da ön plana çıkartmamız gerektiğini ortaya koydu. Biliyorum ki Vosvos severler; doğayı severler, insanı severler, hayvanı severler, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlıdırlar. Vosvos sevgisini hep birlikte gelecek nesillere taşıyacağız.” Dedi.
AÇIKHAVA SİNEMASINDA FİLİM KEYFİ
5-6 Eylül tarihlerinde Bakırköy Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Fildamı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen festivalin ilk gününde ayrıca Teneke Trampet Müzik Grubu konseri ve devamında da acikhavasinema.com’un sponsorluğunda Nostaljik Arabalı Sinemada “Herbie the Love Bug” filmi gösterimi yapıldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA