SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE MUHTARLAR GÜNÜ

BAKIRKÖY’DE MUHTARLAR GÜNÜ
Bu haber 21 Ekim 2015 - 10:00 'de eklendi ve 445 views kez görüntülendi.

BAŞKAN KERİMOĞLU, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ MUHTARLARLA KUTLADI
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Bakırköy Belediyesi Ataköylüler Evi’nde Bakırköy’deki mahalle muhtarlarıyla kutladı.
BAŞKAN KERİMOĞLU,”TEK DEMOKRATİK SEÇİM MUHTARLIK SEÇİMLERİNDE OLUYOR”
Bakırköylü muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu demokrasinin işlediği tek seçimin muhtarlık seçimi olduğunu ifade ederek muhtarları çok önemsediğini belirterek şunları söyledi: ”Yerel ve genel yönetimlerde gerçek anlamda demokrasinin işlediği tek seçim muhtarlık seçimleri. Sadece muhtarlık seçimlerinde herkes kendi özgür iradesiyle aday olabiliyor . Bunun dışında seçimlere kurumsal kimlik adı altında girilmek zorunda. Dolayısıyla gerek belediye seçimleri gerekse milletvekili seçimleri, seçenlerin seçtiklerinin seçildiği bir seçim oluyor. Bu yüzden muhtarlar benim için çok önemli. Ayrıca siz muhtarlar vatandaşla belediye arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyorsunuz. Bir yurttaşın artık ailesi gibisiniz ve bir şikayetini ilk size iletiyor. Belki yurttaşlarımız bize her zaman ulaşamıyor ama sizlere her zaman ulaşabiliyor. Sizlerin sorunlara çözüm üretme beceriniz bizim işimiz hafifletiyor. Göreve geldiğimiz 18 aylık dönemde gündemimizde çok sık seçim vardı. 1 Kasım seçimlerinden sonra sizlerle daha sık bir araya gelerek ortak akıl ile ‘Bakırköy için daha fazla neler yapabiliriz’i birlikte üreteceğiz.”
MUHTARLIKLARA BİLGİSAYAR VE KİOSK
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, toplantının sonunda daha önce muhtarlara verdiği söz üzerine Bakırköy’deki tüm muhtarlıkların çalışma koşullarının rahatlatılması için yeni bir bilgisayar ve yazıcıyı bugün tüm muhtarlıklara göndereceklerini de söyledi.
Başkan Kerimoğlu, ayrıca tüm muhtarlıklara Bakırköylü yurttaşların belediyeye gelmeden belediye ile ilgili işlerini halledebilmeleri için kiosk da kuracaklarını ifade etti.
MUHTARLARA MÜZİK DİNLETİSİ
Konuşmaların ardından Nar Sanat Eğitim ve Kültür Derneği sanatçıları tarafından muhtarlara müzik dinletisi sunuldu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA