SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE ÇOK ÖZEL SERGİ

BAKIRKÖY’DE ÇOK ÖZEL SERGİ
Bu haber 13 Mayıs 2014 - 19:55 'de eklendi ve 565 views kez görüntülendi.

BÜLENT KERİMOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE YAKIN İLGİ
Yeşilköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Nefus Nakipoğlu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerinin el emeği ürünleri sergisi Engelliler Haftasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda açıldı.
BAŞKAN KERİMOĞLU VE İLÇE PROTOLÜ DE KATILDI
Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Garnizon Komutanı Per. Kd. Albay İhsan Bursalı, Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’ın da katıldığı sergi açılışında ayrıca öğrencilerin Türk Sanat Müziği konseri ve folklor gösterisi de yapıldı.
BÜLENT KERİMOĞLU: “ENGELLİLERİ EN İYİ BEN ANLARIM”
Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğin açılışta bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: “Ben bir Hekimim. Engellilerin ve ailelerinin sorunlarını çok yakından biliyorum. Engelli kardeşlerimizin üretimin içine ve sosyal hayatın içine katma gibi sorumluluğumuz olduğunu çok iyi biliyorum ve bunun için de her zaman çaba göstereceğiz.”
KAYMAKAM ÖZTÜRK KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk de Bakırköy’deki iki engelliler okulunda toplam 600 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek,” Bugün bu sergiyle beraber engelli çocuklarımızın fırsat verildiğinde neler yapabileceğini görüyoruz. Hepsinin ellerine sağlık.”dedi.
SERGİDE NELER VAR?
Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda bulunan sergide engelli çocukların resim, el sanatları, galoş, tekstil, yiyecek-içecek, büro yönetimi, matbaa, güzellik ve saç bakım atölyelerinde ürettiği ürünler sergileniyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA