SON DAKİKA

Haberertesi

BAKIRKÖY’DE 23 NİSAN COŞKUSU

BAKIRKÖY’DE 23 NİSAN COŞKUSU
Bu haber 24 Nisan 2014 - 12:50 'de eklendi ve 560 views kez görüntülendi.

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI “BAYRAM” GİBİ YAŞADI
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği masal gibi anlara sahne oldu. Bakırköy Belediyesi Botanik Park’ında gerçekleşen etkinliğe Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu da katılırken, binlerce çocuk da unutamayacakları bir gün yaşadılar.
EĞLENCENİN HER TÜRLÜSÜ VARDI Etkinlik kapsamında Belediye Başkanı Kerimoğlu ile birlikte beyaz güvercin uçuran çocuklar, maket çizgi film kahramanları ile eğlendi. Dünya barışını sembolize eden bu özel günde ayrıca resim atölyeleri, kitap stantları çocuklar için hazır bulunurken, mini konserler ve kukla gösterileri anı renklendirdi.
BAŞKAN KERİMOĞLU,”ANKA KUŞU GİBİ YENİDEN DOĞDUK”
23 Nisan kutlamaları çerçevesinde konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Türk milletinin birçok zorlukla mücadele ederek cumhuriyetle yeniden doğduğunu belirtti ve sözlerine ekledi: “Karamsarlığa hakkımız yok.” Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Çelenk Koyma Töreni’nde konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, açıklamalarda bulundu. Milli mücadele ruhunu her koşulda yaşatmaya çalışacaklarını dile getiren Kerimoğlu, “Türk milleti olarak birçoķ zorlukla mücadele ettik. Bizler Anka kuşu gibi yeniden doğduk. Bizler, dünyadaki bütün liderlerin örnek aldığı, bağımsızlık ruhunu yitirmeden, büyük başarılara imza atan Mustafa Kemal Atatürk’e sahibiz.” dedi. Çocukların da bu direnişçi ve devrimci ruhla yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizen Bülent Kerimoğlu; “Bu ruhu benimsemiş kimsenin karamsarlık yapmaya hakkı yok” diyerek konuşmasını tamamladı. Tören, hep bir ağızdan andımızın okunmasıyla son buldu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA