SON DAKİKA

Haberertesi

BAKAN OY SAYIYOR!

BAKAN OY SAYIYOR!
Bu haber 02 Nisan 2014 - 12:18 'de eklendi ve 520 views kez görüntülendi.

AKP’Lİ BAKANIN OY SAYIMINDA NE İŞİ VAR?
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök’ün paylaştığı fotoğraf klasik AKP gerçeğini gözler önüne seriyor.
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanında İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve seçim hakimiyle bir masanın etrafında oy sayımına nezaret ettiğini belirten Kök, “Burada bir Bakan’ın olması, bulunması etik midir?” dedi.
CHP İTİRAZ ETMİŞTİ
Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına CHP’liler 19 İlçe Seçim Kuruluna başvurarak itirazda bulundu. CHP İl Başkanı Devrim Kök ve başkan adayı Mustafa Akaydın da aynı taleple İl Seçim Kurulu’na dilekçeyle başvurarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı oylarının yeniden sayılmasını istedi.
BAKANI OY SAYIMINDA GÖSTEREN FOTOĞRAF
Seçim tartışmaları sürerken CHP İl Başkanı Devrim Kök’ün paylaştığı bir fotoğraf ise tam bir skandaldı. Kök cep telefonundan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun da içinde yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaştı. Antalya seçimlerinde usul hatalarının yanında bir siyasetçinin yapmaması gereken şeyleri yaptığını savunan Kök, “Bir Bakan’ın adliyeye gelip sayılan oyların başında dikilmesinin mantığını çözmüş değiliz” diye konuştu.
İŞTE SONUÇ!
CHP’NİN İTİRAZI REDDEDİLDİ

CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın’ın, İl Seçim Kuruluna seçim sonuçlarına yaptığı itirazın reddedildiği bildirildi.
Akaydın’ın, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından usul hataları yapıldığına ilişkin yaptığı itiraz, İl Seçim Kurulu tarafından değerlendirildi. İl Seçim Kurulu, itirazın reddedilmesine karar verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA