SON DAKİKA

Haberertesi

AZİZ YILDIRIM: HODRİ MEYDAN

AZİZ YILDIRIM: HODRİ MEYDAN
Bu haber 22 Ocak 2014 - 0:13 'de eklendi ve 467 views kez görüntülendi.

“Ne fermandan korkarız, ne de mahpusluktan”
Yargıtay’ın 16. ACM’nin verdiği kararı onamasının ardından Fransa’dan dönen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bugün saat 21.18’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Yıldırım buradaki coşkulu karşılama sonrası Bağdat Caddesi’ne hareket etti. Aziz Yıldırım taraftar tarafından burada da son derece görkemli bir şekilde karşılandı.
BAĞDAT CADDESİNDE TARAFTARA SESLENDİ
Aziz Yıldırım Bağdat Caddesi’nde taraftarla hitaben yaptığı konuşmada sözlerine “Fenerbahçe’nin korkmaz ve yıkılmaz taraftarı” diyerek başladı.
FENERBAHÇE SON KALEDİR
Yıldırım, “Hakkımızda ferman vermişler biz de kalkıp geldik. Kalemimizi kırmışlar… Biz İnançlı insanlarız. Ne fermandan korkarız ne de mahpusluktan. Fenerbahçe son kaledir. İyi ki varsınız. Birlik beraberliğinizi hiçbir zaman bozmayın. Fenerbahçe bu ülkenin emniyetidir, son kaledir. Ömrünü Fenerbahçe’ye adamış bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için sağolun var olun”
AKP’YE DE CEMAATE DE TEPKİ VARDI
Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen’de yaşadığı duygu dolu anları Bağdat Caddesi’nde de yaşadı. Suadiye’den Bağdat Caddesi’ne taraftarların yoğun sevgi seli ile gelen Aziz Yıldırım’ın konvoyu yaklaşık 2 saatlik bir sürede Bağdat Caddesi’ne ulaşabildi. Taraftarlar Yıldırım’ı Fenerbahçe ve Türk Bayrakları ile karşılarken hem AKP hükümetinin hem de Cemaat’in aleyhinde sloganlar atıldı.
ALİ İSMAİL KORKMAZ’A FENER VEFASI
Fenerbahçe taraftarı Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ı da unutmadı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda başlayan Ali İsmail Korkmaz marşı Bağdat Caddesi’nde de devam etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA