SON DAKİKA

Haberertesi

AZİZ KOCAOĞLU ÇİĞLİ’DE

AZİZ KOCAOĞLU ÇİĞLİ’DE
Bu haber 08 Nisan 2014 - 8:45 'de eklendi ve 468 views kez görüntülendi.

BAŞKAN HASAN ARSLAN’A KUTLAMA ZİYARETİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret turunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkan Kocaoğlu, belediye başkanları uyumlu bir dönem sergileyeceklerini söyledi. Başkan Hasan Arslan da hemen göreve başladıklarını belirterek, emekçinin yanında olduklarını vurguladı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ekip ruhu ile çalışacaklarını söyledi.
MECLİS ÜYELERİYLE KARŞILAMA
30 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da makamında ziyaret etti. Yeni belediye meclis üyeleriyle Başkan Kocaoğlu’nu karşılayan Başkan Hasan Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kocaoğlu ile önümüzdeki süreçte uyumlu bir çalışma dönemi sergileyeceklerini söyledi. “Ekip ruhu ile hareket edeceğiz ve her zaman yanınızda olacağız” diyen Başkan Arslan, işçi alacaklarının çözümlenmesi için de çalışmaları başlattıklarını ifade etti.
BELEDİYE TAHSİSİ YAPMASI LAZIM
Seçim süreci ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aziz Kocaoğlu, Çiğli’deki işçi eylemleri ile ilgili şöyle konuştu; “Biz sözümüzü verdik. Sözümüzü de tuttuk. Çiğli Belediyesi’nin verdiği arsanın olağanüstü encümen toplayarak Büyükşehir’e devri için işlemi yaptık. Bizim açımızdan her hangi bir sorun söz konusu değil. Burada durum şudur; Çiğli Belediyesi’nin yapısı, SGK borçları, diğer borçlar hepsinin yeni yönetim tarafından yapılandırılması gerekiyor. Haciz ve icra probleminin çözülmesi ile aktaracağımız kaynaklar direkt işçiye ve belediyeye gelecektir. Verdiğimiz paranın gideceği yer bellidir” dedi.
BAŞKAN ARSLAN; “ÇÖZÜM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”
Görevinin ilk gününde belediye şantiyesine giderek işçilerle görüştüğünü belirten Başkan Arslan, “Biz olayın farkındayız ancak seçim öncesi süreç yetişmedi. Bugün kendim bizzat şantiyeye gittim. İşçilerle görüştüm ve işçilerden zaman istedim. Meselenin çözüleceğini ifade ettim. Bürokratlara da hemen talimat verdim. Borçların başka parsele, aktarılması ile ilgili çalışmalar yapacağız. Öyle ya da böyle çözeceğiz. Hemen işe başladık ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarını bitiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA