SON DAKİKA

Haberertesi

AVUKATLAR ADLİYEYİ TERKETMİYOR

AVUKATLAR ADLİYEYİ TERKETMİYOR
Bu haber 03 Mayıs 2014 - 20:05 'de eklendi ve 568 views kez görüntülendi.

1 MAYIS’TA GÖZALTINA ALINAN 171 KİŞİ İÇİN EK GÖZALTI SÜRESİNE TEPKİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü, 1 Mayıs’ta İstanbul’un çeşitli semtlerinde gözaltına alınan 171 vatandaş için, ‘işlemler bitmediği’ gerekçesi ile ikinci kez ek gözaltı süresi istedi.
CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ DE AVUKATLARA DESTEK VERİYOR
Göstericilerin avukatları ek gözaltı süresine itiraz ettiler, ancak itirazları reddedildi. Avukatlar, kendilerine destek için gelen CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Melda Onur ve Mahmut Tanal ile birlikte oturma eylemi başlattı. Avukatlar gözaltındaki göstericiler bırakılıncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirttiler.
EMNİYETTEN GÖZALTINDAKİLERE EK SÜRE TALEBİ
1 Mayıs’ta meydana gelen olaylar sırasında gözaltına alınan 171 gösterici için ikinci kez alınan ek gözaltı süresine yapılan itiraz reddedildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gözaltında bulunan 211 gösterici için, ‘işlemleri bitmediği’ gerekçesi ile bugün ikinci kez ek gözaltı süresi istemiş, savcılık da bu isteği yerine getirmişti.Göstericilerin avukatları ise, ‘gözaltında yapılacak başka işlem kalmadı’ gerekçesi ile bu gözaltı süresine itiraz etti. İtirazlar mahkemece reddedildi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA