SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA RAMAZAN

AVCILAR’DA RAMAZAN
Bu haber 20 Haziran 2015 - 16:03 'de eklendi ve 754 views kez görüntülendi.

BİR AY SÜREYLE ŞÖLEN VE İBADET
Avcılar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği etkinliklerle bu Ramazan’da Avcılar’da dolu dolu geçecek.
PAYLAŞIM DA VAR EĞLENCE DE
Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayı sebebiyle, halkın barış, kardeşlik, huzur ve refah içinde bir Ramazan ayı geçirmesi için Avcılar Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Etkinlikleri programı belli oldu. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek tiyatro, konser ve çeşitli aktivitelerle Avcılar’da Ramazan ayı dolu dolu yaşanacak.
GÜN GÜN ETKİNLİKLER
image
Avcılar Belediyesi tarafından Gümüşpala Mahallesi Paşaeli Parkı Nejat Uygur Sahnesi’nde saat 21.45’deki Etkinlikler kapsamında 20 Haziran Cumartesi Mehmet Erdem sahne alacak. 21 Haziran Pazar günü Türk rock grubu Yüksek Sadakat konseri olacak.
26 Haziran Cuma günü Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Marko Paşa” isimli oyun, günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından sahnelenecek. 27 Haziran Cumartesi günü ise Türk Pop Müziği sanatçısı Mabel Matiz sahne alacak. 28 Haziran Pazar günü ise Ezginin Günlüğü, Türk müzik grubu konser verecek.
3 Temmuz Cuma günü Türk-İtalyan ses sanatçısı Zeynep Casalini sahne alacak. 4 Temmuz Cumartesi Türk Pop Müziği sanatçısı Soner Sarıkabadayı konser verecek. 5 Temmuz Pazar günü ise Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Hüner Coşkuner sahne alacak.
9 Temmuz Perşembe günü yönetmenliğini Enis Fosforoğlu’nun yaptığı, günümüz medya sektörüne de mizah yönü ağır basan göndermeler yapan “2.Baskı” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. 10 Temmuz Cumartesi günü Mustafa Özarslan sahne alacak. 11 Temmuz Cumartesi günü alternatif rock grubu Manga konseri ile devam edecek Ramazan etkinlikleri, 12 Temmuz Pazar günü Türkiye’nin en sevilen ve en uzun soluklu müzik gruplarından Yeni Türkü konseriyle son bulacak.
13 Temmuz’da “Kadir Gecesi”nde Avcılar Belediyesi tarafından geleneksel olarak Marmara Caddesi’nde kurulacak “Aile İftarı Sofrası”nda, binlerce Avcılarlı birlikte iftar yapma imkânı bulacaklar. Marmara Caddesi’nde kurulacak stantlarla, eski Ramazan gelenekleri ve tatları yaşatılacak.
BAŞKAN TOPRAK’TAN BİRLİK ÇAĞRISI
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, bütün Avcılarlıları Ramazan Etkinliklerine davet ettiklerini belirterek; “Ramazan ayını, Avcılar’da birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde, kadını çocuğu, genci, yaşlısı hep birlikte, iyi ve kötü günlerimizi paylaşarak, manevi duygular içerisinde geçirmeyi arzuluyoruz.
Ramazan ayı sebebiyle halkımızla birlikte barış, kardeşlik, huzur ve refah içinde bir Ramazan ayı geçirmek dileğiyle, bütün Avcılarlıları Ramazan etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA