SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA OKULLARIN BAKIMI BELEDİYEDEN

AVCILAR’DA OKULLARIN BAKIMI BELEDİYEDEN
Bu haber 26 Temmuz 2015 - 10:18 'de eklendi ve 424 views kez görüntülendi.

MİLLİ EĞİTİME KATKI
Avcılar Belediyesi öğrencilerin daha iyi şartlarda geleceğe hazırlanması için imkanlar dahilinde ilçedeki ilk ve orta dereceli okullara destek olmaya devam ediyor.
OKULLARIN İÇ VE DIŞ BOYASI BELEDİYE TARAFINDAN YAPILIYOR
Öğrencilerin daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle her yıl ilçedeki okulların ihtiyaç duyduğu bakım ve onarımlarını imkanlar ölçüsünde yapan Avcılar Belediyesi yaz tatili ile birlikte okullarda yaptığı çalışmalara hız verdi. Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların iç ve dış cephe boya çalışmaları devam ediyor.
16 OKUL BAŞTAN AŞAĞI BOYANACAK
Başlatılan çalışma kapsamında, ilçedeki 16 okulun iç ve dış cepheleri yeniden boyanıyor. Avcılar Belediyesi ilçede ihtiyacı olan okulların iç-dış cephe boyama çalışmalarının dışında, eğitim kurumlarının isteklerini geri çevirmeyerek eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Avcılar Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik okulların korkuluk boyaları, kapı, pencere ve tuvaletlerinin tadilatları, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, çim biçme ve peyzaj çalışmaları ile aydınlatma vb. çalışmalar yapılıyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA