SON DAKİKA

Haberertesi

AVCILAR’DA CUMHURİYET COŞKUSU

AVCILAR’DA CUMHURİYET COŞKUSU
Bu haber 01 Kasım 2014 - 15:15 'de eklendi ve 616 views kez görüntülendi.

KAYMAKAMLIKTA KUTLAMALARI BABUL ETTİLER
Cumhuriyet Bayramı törenleri, Avcılar Kaymakamlığı’nda kutlamaların kabulü ile başladı. Saat 12.00’den itibaren Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve Garnizon Komutanı Vekili Ramazan Sarıkaya ile birlikte kutlamaları kabul eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, törene katılan vatandaşlarla da sohbet etti.
ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KOYDU
Hükümet Konağı önünde saat 13.00’te gerçekleşen törende ise sırasıyla Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Avcılar Belediyesi adına Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Törende daha sonra saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu. Törene, Avcılar Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de hazır bulunduğu törene, sivil toplum örgüt temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar da katıldı.
HANDAN TOPRAK BENLİ RESMİ TÖREN SONRASI YURTTAŞLARIN ARASINDA
Avcılar Belediyesi Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Hükümet Konağı’ndaki törenin ardından, Avcılar Belediyesi karşısında bulunan Atatürk Parkı’nda saat 14.00’de düzenlenen Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni’ne de katıldı.
Çeşitli partilerin ve sivil toplum örgütlerinin Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşuna geçilerek, İstiklal Marşı okundu.
BAŞKAN HANDAN TOPRAK BENLİ: “CUMHURİYETİMİZİN 91’İNCİ YILI KUTLU OLSUN”
image
Öte yandan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları çerçevesinde bir mesaj yayınladı. Mesajında “Cumhuriyet erdemdir” vurgusunda bulunan Başkan Dr. Handan Toprak Benli, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bundan tam 91 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, emperyalist işgale karşı tarihin en büyük kurtuluş savaşı verilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Eşit yurttaşlık temelleri üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti, kadınla erkeği, şeyhle müridi, ağayla marabayı eşit yapmıştır. Laik demokratik sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91’inci yılını kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA