SON DAKİKA

Haberertesi

ATATÜRK’Ü BÖYLE ANDILAR

ATATÜRK’Ü BÖYLE ANDILAR
Bu haber 11 Kasım 2021 - 6:59 'de eklendi ve 51 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
MİLLET KURUCUSUNU UNUTMUYOR


Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete iştigal edişinin 83. yılında, yurdun dört bir yanında düzenlenen törenlerle anıldı.
İYİ PARTİ ÇİĞLİ İLÇE BAŞKANI DOĞAN’DAN FARKLI 10 KASIM ANMASI

Tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Çiğli ilçesinde de ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yurttaşlar tören alanını erken saatlerde doldurmuştu.
Saatler 09.05’i gösterdiğinde iki dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrasında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.

İYİ Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan, Partisisinin çelengini gençlik kolları üyesi iki genç eşliğinde anıta koyarak saygı duruşunda bulundu.
“Atatürk tişörtleriyle” dikkat çeken içe başkanı Doğan ve kendisine eşik eden gençler ilgiyle karşılandı.
“GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

İYİ Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı. “Bazen sessiz bir duruş, milyonların söylemek istediğini anlatır…
Seni ağzına almayanlara, Cumhuriyet’i emanet ettiğin gençliğinle buradayız ATAM… Sana hakaret edenlere, unutturmaya çalışanlara inat daima İZ’indeyiz. ‘Son Kasıma’ kadar… ve senin de söylediğin gibi ATAM; “Geldikleri gibi giderler.” Saygı, Özlem ve Minnetle Anıyoruz.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA