SON DAKİKA

Haberertesi

ATATÜRK’Ü BİLGİYLE ANDILAR

ATATÜRK’Ü BİLGİYLE ANDILAR
Bu haber 15 Kasım 2014 - 19:47 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY’DE “10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA” SATRANÇ TURNUVASI
Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun katılımı ile Yeşilköy Sahilde bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde yapıldı.
BAŞKAN KERİMOĞLU: “DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
10 Kasım Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası’nı, TSF Bakırköy İlçe Temsilciliği ile birlikte düzenlemenin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Hepinizin bildiği üzere Atatürk, spora ve sporcuya her zaman değer verirdi. Aynı zamanda Ulu Önder iyi bir satranç oyuncusuydu ve strateji oyunlarında çok başarılıydı. Biz de Bakırköy Belediyesi olarak satranç dahil her tür spor faaliyetini desteklemeye devam edeceğiz, bununla da yetinmeyip uluslar arası boyutlara taşınması için çalışmalara başlayacağız” dedi.
İKİ GÜNLÜK BİLGİ MARATONU
2 gün süren, her yaştan yaklaşık 60 satranç oyuncunun katıldığı ve 6. Tur final müsabakalarıyla sona eren turnuvada dereceye giren 9 Satranç oyuncusuna ödül verildi. Açık kategoride dereceye giren 1. Sporcu Tam, 2. Yarım ve 3. Sporcu da Bakırköy Belediyesi tarafından Çeyrek altınla ödüllendirildi.
5 dalda ödül alan sporcular ve kategorileri şöyle:
Açık Kategori
1. Ari Kiremitçiyan
2. Emre Alpa
3. Sabri Can Yontar Onay
10 Yaş Altı En Başarılı Sporcu : Işıl Can
En Genç Sporcu:Şant Kalataş
Veteran Sporcu:Nail Odabaşı
En Başarılı Bayan Sporcu:Işıl Can

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA