SON DAKİKA

Haberertesi

ATAKÖY SAHİLİ İÇİN KARAR

ATAKÖY SAHİLİ İÇİN KARAR
Bu haber 01 Şubat 2014 - 9:38 'de eklendi ve 447 views kez görüntülendi.

YAPILAŞMA DURDURULDU
İstanbul Ataköy sahilinde, TOKİ’ye ait olan ve içinde tarihi Baruthane binaları ve tescilli ağaçların da olduğu 160 parselde yapılan çalışmalar, İstanbul 1 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nca durduruldu. Kurul, 27 Ocak’ta Bakırköy Belediyesi’ne gönderdiği yazıda TOKİ’nin parsel üzerinde yaptığı tüm hüllelere tek tek cevap verdi. Kurul yeni bir karar alıncaya kadar da fiziki müdahaleye son verilmesini istedi.
BAKIRKÖY BELEDİYESİ YASAL GEREĞİNİ YAPTI
Bakırköy Belediyesi de Koruma Kurulu’nun bu talebi üzerine yapı tespit ve durdurma tutanağı düzenleyerek inşaatı durdurdu. Yaklaşık 200 binden fazla kapalı inşaat alanına sahip Blumar Otel – Çarşı Kompleksi için 2014 yılı sonunda teslimat yapılması düşünülüyordu.
İSTANBUL’UN EN GÜZEL SAHİLİ RANT ALANINA DÖNMÜŞTÜ
BLUMAR ATAKÖY OTEL – ÇARŞI KOMPLEKSİ

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Ataköy’de inşa edilen Blumar Ataköy projesi, 200 bin metrekare insaat alanına sahip. Proje Yorum İnşaat ile Turkmall tarafından hayata geçiriliyor. Blumar Ataköy Evleri’nde teslimler 2014 yılının son çeyreğinde yapılacak. Projede rezidans, ofis, otel ve AVM yer alıyor. Rezidans alanı 30 bin metrekare, ofis alanı 8 bin metrekare, AVM alanı 27 bin 500 metrekare olarak tasarlandı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA