SON DAKİKA

Haberertesi

AŞURE İKRAMINDA İZDİHAM

AŞURE İKRAMINDA İZDİHAM
Bu haber 16 Ağustos 2022 - 9:22 'de eklendi ve 24 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP ÇİĞLİ İÇE ÖRGÜTÜNÜN AŞURE İKRAMINA YOĞUN İLGİ
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı ‘Muharrem Ayı’nın sona ermesi nedeniyle İlçe Merkezinin önünde Aşure ikramında bulundu.

AŞURE BEREKETİNE ORTAK OLDULAR

Anadolu caddesi üzerinde bulunan CHP Çiğli İlçe Merkezinin önünde yapılan Aşure ikramına CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kızılkaya, İlçe Başkanı Mert Özcan, İlçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe kadın kolu Başkan ve yöneticileri, İlçe gençlik kolu Başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İLÇE BAŞKANI ÖZCAN TEŞEKKÜR ETTİ

haberertesi.com’a konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, “Mahalle ziyaretlerimizde ve alan çalışmalarında olduğu gibi burada da yurttaşlarımızın yoğun ilgisi bizi mutlu etti. Aşure ikramımız vesilesiyle vatandaşlarla sohbet etme olacağı da bulduk. Son dönemlerde partimize yönelik büyük ilgi var. Çok sayıda üyelik başvurusu yapılıyor. Halk iktidardan umudunu kesmiş. Daha çok çalışacağız ve partimizi iktidara taşıyacağız. Emeği geçen arkadaşlarıma ve Aşuremizi kabul eden yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

BİNLERCE AŞURE DAĞITILDI

Şenlik havasında geçen Aşure ikramında binlerce Aşure kısa sürede bitti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA