SON DAKİKA

Haberertesi

ARDAHAN’DA CHP DÖNEMİ

ARDAHAN’DA CHP DÖNEMİ
Bu haber 06 Nisan 2019 - 9:19 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BAŞKANI FARUK DEMİR GÖREVE BAŞLADI
HABER/Sait TEMUR
Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Faruk Demir, görevine başladı.
Demir, CHP İl Başkanı Yalçın Taştan ve partililerle Ardahan Adliyesi’nde mazbatasını aldı. Ardahan Adliyesindeki törenden sonra yürüyerek Ardahan Belediyesi’ne geçen yeni Belediye Başkanı Faruk Demir ve partililer, bina girişinde belediye çalışanlarınca çiçeklerle karşılandı.
MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTIĞI KENTE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK HİZMET EDECEK

Makamına geçerek görevi, önceki belediye başkanı AKP’li Faruk Köksoy’dan devralan Faruk Demir, kendisine yeniden yetki veren Ardahan halkına teşekkür ederek şunları kaydetti:
“O tertemiz oylarınızla beni 1999’da parlamentoya gönderdiniz, şimdi de yerel yönetimde düşündüğüm Ardahan’ın hayalini gerçekleştirmek için yetkilendirdiniz. Çalışmamızı yaparken kendileri izin verirlerse, hiçbir kompleks olmadan sayın Faruk Köksoy’un fikirlerinden, tecrübelerinden, naif kişiliğinden istifade edeceğim. Çünkü asıl olan Ardahan’dır. Mustafa Kemal’in askerleri olan bütün partili yoldaşlarımı, aramızdan ayrılmış olanları rahmetle anıyorum. Tüm yoldaşlarımı sevgiyle saygıyla kucaklıyorum. 5 yıl sonra sayın Köksoy’un başlattığı ve bir noktaya getirdiği projelerin üzerine farklı bir Ardahan ile Ardahanlıların karşısına çıkacağız.” dedi.
ARDAHANLILARA TEŞEKKÜR ŞENLİĞİ

Devir teslim töreni sonrasında CHP Gençlik Kolları tarafından kent meydanında düzenlenen kutlama şenliğine katılım yoğun oldu. CHP Ardahan İl başkanı Yalçın Taştan konuşmasında Ardahanlılara teşekkür etti.
CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ARDAHANLILARA SESLENDİ
Meydanda bulunan binlerce yurttaşa seslenen Faruk Demir, “Türkiye’nin en kaliteli balı burada. Kaz ürünlerini sektörleştireceğiz, kaz eti, kaz tüyü ve kaz ciğeri üreteceğiz. Türkiye’nin en güzel kaşarı Ardahan’da üretilir. Türkiye ve dünya Ardahan’ın farkına varacak. Ardahan’ın potansiyelini Ardahan’da değerlendireceğiz. Ardahan’da karkas et üretilir, 15 TL’den satılır. Aynı et Rize’de kavurma yapılır, getirilip yine Ardahan’da, markette, 85 TL’den satılır. Artık eti de kavurmayı da biz üreteceğiz” dedi.
ARDAHAN’A YATIRIM YAPILMADI
Kentten daha önce milletvekilliği de yapan Demir, halkın iktidardan ve mevcut yerel yönetimden umudunu kesmiş durumda olduğuna dikkat çekerek, “İl merkezimiz içler acısı durumda. Bir caddeden ibaret. O bölümler bile perişan. Asfaltı bırakın, stabilize yolu olmayan mahalleler var. İktidarın hiçbir yatırımı buraya gelmedi. Milletvekilliğimiz döneminde vesile olarak yaptırdığmız valilik binasında tüm kuruluşlar hizmet vermeye çalışıyor. Ardahan’ı ‘şehir’ yapacağız. Ardahan’ın ciddi turizm potansiyeli var. Kayak merkezi var, Ardahan Kalesi’nin ışıklandırılması projemiz var. Hiçbir şey yapılmamış, sahipsiz memleket olarak duruyor Ardahan” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA