SON DAKİKA

Haberertesi

ARDAHAN LEZZETLERİ İZMİR’DE

ARDAHAN LEZZETLERİ İZMİR’DE
Bu haber 29 Eylül 2015 - 12:04 'de eklendi ve 1.732 views kez görüntülendi.

BORNOVA YAKAKÖY’DE “ARDAHAN KAHVALTI EVİ”
KAYNAK: “www.bornovabizimgazete.com”
Yeşilin her tonunu barındıran çam ağaçlarının içerisinde Bornova’nın en güzel köylerinden Yakaköy’ün en sakin bölgesinde yöresel kahvaltı veren Ardahan Kahvaltı Evi’ne gelenler huzur içinde ailecek ‘en lezzetli kahvaltılarını’ yapmanın keyfini yaşıyor
EV SICAKLIĞINI ARATMAYAN MEKAN, PROFESYONEL HİZMET
image
Günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı, doğal, lezzetli ve keyif alarak yapmayı kim istemez ki? Yazın aşırı sıcaklar, kışın soğuklar temiz havayı doyasıya yaşamamızı ve doğada organik kahvaltı zevkimizi engeller. Yaka Köy’ün emsalsiz temiz havasını içinize çekerek, doğa ile iç içe Keyifli bir kahvaltıya ne dersiniz?
O zaman tam da adresiniz; Ardahan Kahvaltı Evi.
Kaliteli ve Doğal Ürünleri doğayla baş başa, lezzetli ve keyifli bir kahvaltıyı samimi ve içten bir servisle yaşamak isterseniz mutlaka ama mutlaka Ardahan Kahvaltı Evine uğramalısınız.
NASIL GİDİLİR?
Ardahan Kahvaltı Evine Bornova Çiçekli köy yol ayrımından Yaka köye girişinden sağ sapınca yol sizi muhteşem doğası, farklı konsepti ve İşletmecisi Özkan Bey’in sıcak karşılaması Lezzet durağına ulaşabilirsiniz.
ARDAHAN’A ÖZGÜ LEZZETLER SİZİ BEKLİYOR
Oldukça zengin bir mönüye sahip Ardahan Kahvaltı Evi, tamamen doğal ve Ardahan’dan geliyor. İşletmeci Özkan Bey “Lezzetten” taviz vermiyor. Ürünleri memleketi Ardahan’dan özel olarak getirtiyor. Ve tüm misafirlerinin Ardahan lezzetleri tanıtmakta ve sevdirmekte ısrarcı. Kahvaltıya gelen tüm misafirler, muhteşem lezzetlerin tadını unutamıyor ve müptelası oluyor. Sınırsız çay servisinin yapıldığı mekanda zeytin çeşitleri, Kars Ardahan yöresinin orjinal peynir çeşitleri (Beyaz Kars Kaşarı, Ardahan Kaşarı, Ardahan Çeçili, Tulum küflü peynir) Ardahan Çiçek Balı, Manda kaymağı, söğüş tabağı, domates, Ardahan Tereyağı, ev yapımı reçel çeşitleri, zeytin çeşitleri ve ezmeleri, Kavut, Cevizli ev salçası, Lor salatası ve adını sayamadığımız nice lezzetler masada hem gözünüzü doyuracak hem de midenize bayram ettirecek muhteşem bir kahvaltı menüsü ile hizmet veriyor.
LEZZET PATLAMASI: MANTI
Ardahan yöresine ait hıngal namı diğer mantı, tamamen lezzet patlaması ile karşımıza çıkıyor. Ardahan Kahvaltı evine kahvaltıya giderseniz hıngal tatmadan dönmeyin tavsiyesi tüm müdavimlerinin ortak fikri.
Mantılar iri ve kıymasında hiçbir ağırlık yok, etleri Ardahan’dan özel geliyor. Tüm etler, kavurmalar Ardahan mahsülü özel olarak getirilmesi lezzete katkısından belli oluyor.
KAZ ETİNİ DE BURADA TADABİLİRSİNİZ
image
Kaz eti, Kars Ardahan’da kışın kar ve soğuk gördükten sonra kesilip getirilen özel işlemlerden sonra muhteşem lezzetini Ardahan Kahvaltı Evinin mutfağından çıkarak, misafirlere sunulan özel spesiyal yemeği…
Şiddetle tavsiye edilen mekanların başında geliyor. Mutlaka Ardahan Kahvaltı Evi’nin Lezzet diyarına uğrayın. Doğru tercih yaptığınızı anlayacak, Ardahan Lezzetinin tadına doyamayacaksınız.
YÖRESEL ARDAHAN KAHVALTISINDAN SEÇMELER
– Beyaz Kars Peyniri
– Ardahan Kaşarı
– Ardahan Çiçek Balı
– Manda Kaymağı
– Ardahan Çeçili
– Ardahan Tereyağı
– İkramlar (hamur işleri)
– Tulum Peynir (küflü peynir)
– Peynirli kırmızı biber közlemesi
– Baharatlı Çevizli Köy Salçası
– Lor Salatası
– Yeşil Kırma Zeytin
– Siyah Doğal Zeytin
– Köy Reçelleri / Kuş Burnu
– Domates & Salatalık
– Buğday Yöresel Sac Ekmeği
– Kavut
ARDAHAN KAHVALTI EVİ
Tel: 0.535.463 04 03
0.232.377 52 93
e-posta: info@ardahankahvaltıevi.com.tr
info@ardahankahvaltıevi.com
Beşevler Sitesi Sevgi Sokak No:9
Yakaköy – Bornova / İZMİR

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA