SON DAKİKA

Haberertesi

AMPUTE MİLLİ TAKIMININ YILDIZLARI

AMPUTE MİLLİ TAKIMININ YILDIZLARI
Bu haber 22 Eylül 2015 - 9:45 'de eklendi ve 719 views kez görüntülendi.

İSTANBUL ENGELLİLER SPOR KLÜBÜNÜN MİLLİ TAKIMDAKİ OYUNCULARI ŞAMPİYONLUK SONRASI BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER
Ampüte Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu.
Ampüte Milli Futbol Takımı Oyuncuları Serkan Dereli ve Mert Yıldız aynı zamanda İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) oyuncuları. Başarılarını başkan Kerimoğlu ile paylaştılar.
ŞAMPİYONA SONRASI BAŞKAN KERİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER
Bakırköy Belediyesinin sponsor olduğu İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) başkanı Kenan Özüdoğru, ve Teknik Direktör Remzi Özcan ile takımın milli forma giyen oyuncuları Serkan Dereli ve Mert Yıldız Bakırköy Belediye başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek forma hediye ettiler.
İBB GRUP BAŞKANVEKİLİ ERTUĞRUL GÜLSEVER DE EŞLİK ETTİ
image
Ziyarete İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Bakırköy Belediyesi meclis üyesi Ziya Çıkıt ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur’da eşlik ederek sporcuları kutladılar.
BAŞKAN KERİMOĞLU: “DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Dr. Bülent Kerimoğlu, Milli Takımlar düzeyinde İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampüte Futbol Takımı’nın iki futbolcusunun milli takımda yer almasının kendisini onurlandırdığını kaydetti. Polonya’da yapılan EURO Cup 2015’te Türkiye’nin şampiyon olması hem ülke olarak hem de Bakırköy Belediyesi olarak bizi çok gururlandırdı diyen Kerimoğlu: “Bütün amatör sporları destelemek bir yana Ampüte Futbol Takımımıza pozitif ayrımcılık yaparak desteğimize daha fazla özen gösteriyoruz. Gördüğümüz o ki verdiğimiz destek karşılıksız kalmadı. Onlar da milli takım düzeyinde bir başarı elde ettiler. Dolayısıyla kendilerini kutluyorum.” dedi.
BU TAKIMIN AYRICALIĞI VAR
Engellilerin Türkiye’de yaşadıkları zorluklara biraz daha farkındalık yaratmak amacıyla daha yoğun çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Dr. Bülent Kerimoğlu: “Bakırköy Belediyesi olarak geçmişte yaptığımız çalışmaları sürdürerek desteklerimizi artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA